Match i A3 = Buss, taco & 50/50

I morgon ny match i A3 Arena då MODO kommer på besök för final nr 1, när det gäller hemmamatcherna är det några saker vi tycker är värt att lyfta och inte mindre viktigt nu i finalserien.

Foto: Lucas Norlin

HockeyBussen

Med det höga publiksnitt vi har i A3 är det ruggigt smidigt att ta hockeybussen helt kostnadsfritt ut på Teg och till arenan.

Start 1 timme före nedsläpp Västra Ersboda, Kylgränd och passerar sedan..
Snipgränd, Västra Ersboda Centrum, Ostvägen, Byttgränd, Östra Ersboda Centrum, Nydala, Magistervägen, Ålidhem Centrum, Umeå Östra, Gröna Älgen och är vid A3 Arena ca 25 min innan nedsläpp.

Efter matchen går Lövenbussen endast till Vasaplan. Den avgår efter matchen slut och om det är mycket publik kör den dubbla turer efter match.

All info HÄR.

*

44 Liss Foto: Lucas Norlin

Nästa tips får bli den monstersuccé som man pratar om i den gamla souvenirshopen.. Även i morgon tisdag går det köpa en Tacobuffé för endast 99:-. Baren är endast öppen för matgäster före matchen..

Ingen förbokning, bara drop in – kom i god tid.

*

Glöm inte heller att köpa ett gäng 50/50 lotter i samband med morgondagens hemmamatch, hälften direkt till klubbens ungdomsverksamhet och därigenom vår gröngula klubbs framtid..

Foto: Lucas Norlin

*

Sedan går det ju alltid att lägga ett spel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: