-Måste ha förståelse att man spelar 60 minuter

Björklöven besegrar till slut BIK Karlskoga med 5-4 på bortaplan efter att ha haft ledningen med hela 5-1 fem minuter in i den tredje perioden. Tränare Hans Wallson menade i C More att man tillämpade ett nytt sätt att vinna -Ja, det här var ett nytt sätt också. Vi visste att de skulle komma ut hårt i första, det såg vi ju mot SSK senast och är ju ett erkänt starkt hemmalag. Vi hanterade den första perioden ok och har 1-1.

dav

-I den andra är vi riktig, riktigt bra, får ett driv i vårt spel, åker mer skridskor än i första och kontrollerar matchen. Även i tredje, har ju 5-1, men blev lite stressade av att de får tvåan och sen bjuder vi ju på både trean och fyran. Halvslarvigt eller onödigt, men de är ju inte sena att haka på. Sen är det starkt att reda ut boxen och vinna matchen. Över 60 minuter är vi det bättre laget. Bra sätt att vinna på, vi lär oss och har saker att jobba på och utveckla, fortsatte han.

Wallson kom sen in på förbättringsområden och det är främst att laget behöver bli mer konsekventa i spelet och spela för att vinna matcherna – Nu hade vi 5-1 och bjuder nästan bort en, två och tre poäng. Det är ju läropeng och måste ha förståelse att man spelar 60 minuter, inte 52, avslutar han.

Han framhåller trots fyra insläppta främst Isak Mantler i målet och transatlantkedjan som bästa formation.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: