2 thoughts on “Masiello:-Pucken är rund!

 • 31 augusti, 2017 kl. 23:09
  Permalänk

  Har tidigare skrivit att jag är väldigt osäker på om Maciello håller i allsvenskan men att han gärna får visa att jag har fel. Och ikväll så har han en första gång visat att jag hade fel hoppas bara att han kan fortsätta visa samma spel för i dag vara han grym, i mina ögon planens bästa spelare.
  Bra jobbat Oscar !
  I övrigt så tycker jag att Löven gjorde en klart godkänd insats förutom det bedrövliga PP i både 5 mot 4 och 5 mot 3. Jag tycker att pp spelet går alldeles för sakta och man blir stillastående speciellt då Kim är inne då stannar det helt upp, ser tyvärr ut som förra året men jag tror ( och hoppas ) att Jocke får ordning på det också så småningom.

  Svar
  • 31 augusti, 2017 kl. 23:41
   Permalänk

   Precis som du blev jag mycket positivt överraskad till Maiellos insats. Mycket stabil och trygg i kassen.

   Samma sak gäller PP. Skrev det i mina sena tankar. Liknar mer bordshockey än effektivt PP. Ser inga varianter som man själv lärde sig vid 13 års ålder, att bygga upp ett läge. Nu ska pucken statiskt flyttas runt och emellanåt ska någon skjuta. Extremt förutsägbart. Det finns så många klassiska varianter att man inte ska behöva träna på dessa. Sånt borde sitta i ryggraden, men tydligen inte.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: