Masiello: – Känner mig förberedd för större uppgifter!

Vi har bara en målvakt i truppen genom säsonginlånade #35 Adam Werner, det har pratats om en yngre utmanare och där torde väl den i Luleå HF kontrakterade Oscar Masiello möjligen kunna vara ett tänkbart alternativ.

#35 Adam Werner just nu ensam målvakt i Löven. Foto: Lövenbloggaren

Bloggen tog kontakt med Oscar själv för att höra hans tankar kring säsongen och även hur han skulle ställa sig inför en ev. utlåning till HockeyAllsvenskan och då även Björklöven.

Du gjorde en bra säsong med Luleå J20 och är antagligen mogen större uppgifter, hur ser du på dina chanser att ta klivet till HockeyAllsvenskan? – Absolut, säsongen var bra för min del. Jag har haft en grym möjlighet att utveckla mitt spel och göra mig redo för seniorspel genom att spela väldigt mycket matcher med j20-laget, och kombinerat det med att spendera min dagliga träning med A-laget. Sen får vi se vart det leder, men som du säger så känner jag mig absolut förberedd på större uppgifter.

Nu har du visserligen kontrakt med Luleå för kommande säsong, men har du hört något erbjudande från Löven/Fagervall eller Luleå om lån etc. inför nästa säsong? – Det jag vet är att vi är tre målvakter i A-lagstruppen här i Luleå, och för mig handlar allt om att få spela matcher, så ett eventuellt utlån är självklart något som är intressant, men i så fall vart och hur det skulle gå till är något jag överlämnat till min agent och Luleå.

Om du ännu inte hört något, men om frågan skulle ställas.. hur skulle du se på en utlåning till HockeyAllsvenskan och Löven? – Jag har ju växt upp i Umeå och har spelat i Björklöven som ungdom, så det är klart att det är Löven är en förening som står mig nära. Men mitt fokus ligger just nu på att göra en så bra sommarträning som möjligt och förbereda mig inför nästkommande säsong, sen får vi se vad som händer.

Stort tack Oscar! – Ingen fara, tack själv!

8 thoughts on “Masiello: – Känner mig förberedd för större uppgifter!

 • 6 april, 2017 kl. 09:19
  Permalänk

  Tva malvakter som knappt har skaggvaxt ? Kanns inte direkt stabilt aven om bada ar talangfulla.

  Svar
 • 6 april, 2017 kl. 09:20
  Permalänk

  Vi kan väl inte ha två målvakter på lån även om båda skulle vara för hela säsongen. Personligen ser jag hellre att vi får in en mer ”färdig” målvakt än en ung som ska utvecklas.
  En helt annan sak som jag kom att tänka på är att det har varit helt tyst angående sportchefs rollen i Björklöven, har bloggen hört några rykten hur tankarna går där ? Ska Jocke sitta på två stolar ?
  Det är väl inte så attraktivt att som sportchef komma till ett dukat bord där i princip alla spelare i truppen är klara.

  Svar
 • 6 april, 2017 kl. 09:32
  Permalänk

  Håller med ang sportchefstjänsten, vad händer där? Ska SC som kommer in värva i år eller är det Fagge? Vi försökte ju få hit Oskarshamns SC Jönsson och han lär väl knappast bara vara tänkt sittandes vid skrivbordet och boka hotell….hur är det tänkt kring vem som ska värva och är det därför det är relativt lugnt på värvningsfronten eftersom ingen SC är tillsatt?

  Vore en intressant artikel.

  Svar
 • 6 april, 2017 kl. 09:33
  Permalänk

  Varför kan inte Jocke sköta allt själv? Vi behöver inte en till administrativ post på lönelistan. Jeremy Colliton i Mora har skött värvningarna och byggt laget tillsammans med direktör Hermansson. Dom har inte haft någon sportchef. Pär Känntä i Asplöven klarade ju sig utan sportchef också. Lägg mer krut på spelare. Jag litar fullt på att Fagervall fixar jobbet själv…

  Svar
 • 6 april, 2017 kl. 09:35
  Permalänk

  Hermodsson
  Rättstavningen ändrade…

  Svar
 • 6 april, 2017 kl. 09:46
  Permalänk

  Helt rätt tänkt Ellge! Varför en dyr sportchef? Björklöven måste börja prestera som en klubb på högre nivå innan en ”massa” tjusiga titlar ska in som kostar pengar. Tror helt på Fagervall…om han orkar..

  Svar
 • 7 april, 2017 kl. 00:00
  Permalänk

  Det nya tänket är ju fler tränare mindre chefer:)))

  Svar
 • 7 april, 2017 kl. 09:31
  Permalänk

  Enligt Christian Gustavsson på Barrometern så letar Löven Sportchef, och har även lämnat ett konkret erbjudande till Oskarshamns gamla sportchef Roger Jönsson som dock nobbades. Såg det härom veckan på deras blogg.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: