Marklunds vs Växjö, rond 4

Även om vår gröngula silly season inletts mer med spelartapp än kontrakterade spelare så rullar säsongen fortfarande på för några av de andra lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför dagens match.

SM Final (4:e matchen, 0-3 i matchserien)

Marklunds AIF vs Växjö Lakers

Nollan i finalserien spräcktes iaf i går, men efter 0-7, 0-4 och 1-4 krävs det så mycket mer i dag för att bröderna Marklunds verkligen ska göra något av den här finalserien.

Men efter att ha sett dessa tre matcher är det helt ärligt väldigt lite som talar för att Marklunds skulle kunna besegra Lakers, matchen i går var det inledningsvis klart mycket jämnare men känslan var att hemmalaget hela tiden hade en extra växel att peta in. Liksom ifall det skulle behövas, jag sa redan i går att Växjö troligen hellre vinner hemma än i schtaan. Kul ställe liksom.

Det är väl möjligen det och enbart det faktum som möjligen skulle tala för Marklunds, laget vill så klart inte heller efter Färjestad BK (säsongen 13/14) bli nästa finallag som faller med hela 0-4 i en final. Jag tror därför möjligen lite märkligt att hemmalaget vinner dagens match, inte säkert dock redan vid full tid.

Inget mål från Daniel Rahimi i går men i dag en ny chans.

Löven4Ever tippar x

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

Marklunds AIF vs Växjö Lakers x

Odds: 4,20

Marklunds AIF vs Växjö Lakers, per 1, x

Odds: 2,45

Målskytt Växjö, #48 Daniel Rahimi

Odds: 8,45

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: