Marklunds vs Växjö, rond 2

Även om vår gröngula silly season inletts mer med spelartapp än kontrakterade spelare (visserligen August Tornberg presenterad i veckan) så rullar säsongen fortfarande på för några av de andra lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens match.

SM Final (2:a matchen, 0-1 i finalserien)

Marklunds AIF vs Växjö Lakers

Ingen direkt rolig inledning på den här finalserien för bröderna Marklund från Norra Västerbotten, 0-2 efter första perioden och till sist hela 0-7 borta mot favoriten Växjö Lakers. Trots att Lakers hade Fasth skadad och ställde Andrén i buren så var det hemmalaget för hela slanten. Växjö nyttjade tre av sin fyra PP medan gästerna senast brände alla sina fyra.

Sedan hade Lakers en rätt så spelsugen #40 Elias Petersson som hade en vad jag förmodar väldigt trevlig kväll (bl.a. 1+2), detta samtidigt som Marklunds OS-lina hade en betydligt jobbigare kväll med bl.a – 3 för Oscar Möller.

Men i en matchserie likt detta gäller det främst att skaka av sig senaste matchen (ifall nu förlorade) och försöka nollställa, sedan kommer ingen ifrån det faktum att Växjö numer har x raka segrar mot Marklunds. Men ska serien leva vidare gäller det att hemmalaget vinner, på teamat Green Connection så får #48 Daniel Rahimi gärna fortsätta måla, sånt är alltid kul att se. I kväll lär det bli en annan match och jag blir inte förvånad om det blir övertid.

Löven4Ever tippar x

* * *

Bloggens tips inför i kväll?

Dagens spel:

Marklunds AIF vs Växjö Lakers x

Odds: 4,30

Marklunds AIF vs Växjö Lakers, per 1, x

Odds: 2,45

Målskytt Växjö, #48 Daniel Rahimi

Odds: 10,00

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: