Marklunds vs DIF, rond 6

Även om vår gröngula silly season inletts mer med spelartapp än kontrakterade spelare så rullar säsongen fortfarande på för några av de andra lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens match.

I den andra semin vet vi seden tidigare att Växjö Lakers besegrat Malmö Redhawks med 4-0 i matcher och frågan är nu bara vilket lag som tar den andra finalplatsen och ska försöka göra upp med seriesuveränen Lakers om att lägga beslag på bucklan.

SM semifinal (6:e matchen, 3-2 i matchserien)

Marklunds AIF vs Djurgårdens IF

Så här långt fem rätt tuffa bataljer; 3-4 till Marklunds på övertid, 6-1 till Marklunds som inte speglade matchen, 3-1 till DIF på Hovet, 3-2 efter övertid hemma för Marklunds och nu senast 2-1 till DIF inför ett utsålt Globen. Rätt skaplig stämning när de eldade på för fullt.

Men de sekvenser av matcherna jag sett, faktiskt rätt både långa och många, är att det varit rätt jämt. Oftast har de båda lagen haft olika delar i matcherna och att även matcherna ändrat karaktär även under perioderna. Rätt svårt att hitta ett mönster att ex.vis första målet skulle vara extra viktigt när båda lagen nu varsin gång vänt underläge. Näst senast hämtade Marklunds upp ett 0-2 i sista perioden och vann på övertid, senast var det Djurgården som vände 0-1 till 2-1 där avgörande kom med ca 4 min kvar. Bloggen tror på en ny jämn tillställning och varför inte avgörande på övertid?

Löven4Ever tippar x

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

Marklunds AIF vs Djurgårdens IF x

Odds: 4,15

Marklunds AIF vs Djurgårdens IF , per 1, 1

Odds: 2,65

Målskytt Djurgården, #47 Linus Johansson

Odds: 6,50

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: