Marcus Wallmark?

Marcus Wallmark är ett exlöv som vore intressant för den kommande säsongen om vi ska satsa hemvävt. Hittills i år har han skapat ihop imponerande 38 poäng via 15 mål och 23 assists på 41 matcher vilket ger honom en andra plats i Skellefteås interna juniorpoängliga. Han har även hunnit med att debutera i elitserien. Bloggen kollade läget:

Vad händer med Marcus till nästa säsong?– Inget klart än, men några allsvenska klubbar har visat intresse.

Har du följd utvecklingen i Löven den senaste tiden? – Självklart följer jag allt som händer i björklöven.

KAN Löven vara ett alternativ? – Målet är att spela i allsvenskan nästa säsong.

Här förstår man att Löven av förståeliga skäl inte är förstavalet, men vill man ha hem exlöv måste man visa att menar allvar och kontakta dessa i ett tidigt skede.

0 thoughts on “Marcus Wallmark?

 • 30 mars, 2011 kl. 12:01
  Permalänk

  Svårt att få hem såna här killar. Klart div1 inte är förstavalet även om laget heter Björklöven. Men helt klart måste vi tydligt visa intresse och försöka förklara vad vi kan erbjuda. En framträdande roll i division ett kan ju va till och med mer utvecklande. Synd att löven inte ens verkar va ett alternativ för wallmark.

  Svar
 • 30 mars, 2011 kl. 19:11
  Permalänk

  Känns som det borde vara bättre för Marcus att spela mycket i löven istället för att nöta bänk/fjärde kedja i allsvanskan. Gör man inte ens 1p/match i J20 har man inte mycket att hämta i allsvenskan.

  Svar
 • 31 mars, 2011 kl. 08:42
  Permalänk

  Svar till Tomas (2011-03-30 19:11)
  Beror inte det lite på vilken spelartyp man är? Sen kan du ha rätt i att det är bättre at få speltid i ettan än ingen i AS, men dagens unga vill ofta avancera så snabbt det bara är möjligt och förstår inte alltid vad som är bäst för karriären. Sen är det inte säkert att Löven är bästa alternativet, men det vore ju kul att se Marcus åter i den görngula tröjan.

  Svar
 • 31 mars, 2011 kl. 08:43
  Permalänk

  Svar till Joi (2011-03-30 12:01)
  Vore märkligt om Ettan vore ett förstaval, men vi får hoppas att klubben kan lägga fram ett bra upplägg. Nu verkar det ju märkligt nog vara långt fram innan man börjar forma truppen…(?)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: