Marcus Waldehagen

Många kan säkert ha sett den förut, men den tål att ses igen. Marcus Waldehagens konstmål mot Clemensnäs. Kanske inte NHL-klass på det backspelet, men snyggt är det i alla fall.

Kollar man sen igenom matchklipp med Asplöven så kommer man lite grann ned på jorden efter gårdagens glada läge uppe i skyn. Har du tid över så kan du kolla in flertalet av Asplövens hemmamatcher på Youtube och det kan vara nyttligt som en liten förberedelse för vad som komma skall och på vilken nivå vi just nu befinner oss på. Klassen på spelet lämnar mycket att önska och jag har enormt svårt att se att Löven inte ska passera grunserien väldigt lätt. Risken är väl att man hamnar i Asplövens läge de senaste säsongerna då man kunnat gjort mer eller mindre vad som helst under grundserien för att sen stöta på rejält mycket bättre motstånd i Allettan och framförallt kvalserien. Hur bär man sig åt att bibehålla det tempo som exempelvis de forna allsvenska spelarna har i benen? Där tror jag största hotet ligger i ett eventuellt avancemang redan år 1. Vad tror ni läsare? Är jag ute och cyklar?

0 thoughts on “Marcus Waldehagen

 • 16 juli, 2010 kl. 21:56
  Permalänk

  Tror att du är grymt rätt ute. Det dräller ju inte direkt av norrlag som varit i närheten av att ta sig upp från ettan på senare år. Hoppas att det samlas pengar i plånboken för några nyförvärv halvvägs.

  Svar
 • 16 juli, 2010 kl. 23:18
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-07-16 21:56)
  Jo, jag hoppas likt dig att klubben tar det lite piano i värvandet. Det krävs inte en speciellt bra trupp (med Lövenmått mätt) för att passera grundserien.Det kan man ju räkna ut på en skelleftebos tre tummar. Tror nästan vi skulle klara det med dagens killar + jun + kanske någon till. Sedan förstärker vi med ett par gubbar i januari med rejält tempo i kroppen. Då jädrar anamma ska söderlagen få smaka på norrländsk rock´n roll.

  Svar
 • 17 juli, 2010 kl. 00:59
  Permalänk

  Och precis den här typen av backspel ska Björklöven möta i vinter. Det lät bli ett och annat mål i arenan för hemmalagets räkning =)

  Svar
 • 17 juli, 2010 kl. 14:30
  Permalänk

  Svar till Stålis (2010-07-17 00:59)
  Jo, mål har vi minsann inte varit bortskämda med de sensate åren Stålis.. då har 3-1 snarare betecknats som målfest och proppen ur. Jag börjar så smått längta till säsongen faktiskt. Tror det kommer bli en kul säsong för en gångs skull.

  Kan man förresten kalla det där backspel??

  Svar
 • 17 juli, 2010 kl. 16:25
  Permalänk

  Svar till Stålis (2010-07-17 00:59)
  ja, i alla fall under grundserien och kanske även AllEttan, men sen kommer vi till det jag oroar mig för. kan kommer kunna glida sig igenom serien och inte göra mer än vad som krävs. Sen kommer helt plötsligt de storsatsande söderlagen med ett helt annat spel i benen. Där har Hellgren den svåraste nöten att knäcka. Blir dock som ni säger säkert en betydligt roligare säsong på läktaren.

  Svar
 • 17 juli, 2010 kl. 21:53
  Permalänk

  Vilken underbar handled!!! känns riktigt bra för framtiden..

  Nice

  Svar
 • 18 juli, 2010 kl. 15:40
  Permalänk

  Svar till Peter Fjellstedt (2010-07-17 21:53)
  Joru, Fjellstedt.. tror nog Waldehagen kommer hänga en och annan kasse och bjuda på hockeygodis i vinter. Håller helt klart med.. Nice, mycket nice till och med.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: