Marcus Waldehagen?

Vi fortsätter våra samtal med spelare och hur är då läget med poängkungen från grundserien Marcus Waldehagen? Har han hört något och vad gör han när han säsongen är över?

Har du hört något från Löven angående den kommande säsongen?
– Nej jag har inte hört ett knyst från löven, men absolut skulle jag vara intresserad av att stanna i löven.

Oj då? Märkligt. Finns det då andra klubbar med i bilden? Om så, Vilka?
– Det finns en del klubbar som är intesserade och som jag också intresserade av, både i Sverige och utomlands.

Vad säger du om den gångna säsongen?
– Vi började sässen hur bra som helst hade riktigt bra kemi och go i laget, kändes som att ingen skulle kunna slå oss. Men sen efter jul så var det ju stundtals katastrof, vad det beror på låter jag vara osagt men att hela laget underpresterade är ju ett milt uttyck. Men tyckte ändå att efter nybro matcherna att vi hade en riktig god chans men tyvärr så blev det som det blev.

Vad gör Marcus nu när säsongen är över?
– Jag jobbar i Umeå nu tillsvidare, annars är det gamla vanliga fösässongsträning med mycket keso och tonfisk,hehe, annars tänkte jag väl också åka hem till Stockholm i sommar och träffa familj och vänner.

Till sist, få vi höra "Rock you like a hurricane" även nästa säsong i Umeå Arena?
– Blir det så att jag stannar i Umeå så kommer jag byta till en riktigt bra låt istället.

Vi ska se till att du blir kvar. Någon måtta måste det vara, även i Löven. När det gäller låten så kan du väl börja fila på en ny.  Ha det nu  bra så hoppas vi få se dig på isen när isträningen drar igång.
 – Det låter bra det. Ha det bra!

0 thoughts on “Marcus Waldehagen?

 • 11 april, 2011 kl. 14:03
  Permalänk

  Tack för denna bevakning! Trevligt att läsa 🙂 Jag sitter och väntar på den positiva trenden då vi får några påskrivna kontrakt av spelare som tror på Löven och en framtid i AS+ ES. Hur gjorde Växjö, Skellefteå, Timrå, Örebro m flera egentligen. Vad var framgångskonceptet??

  Svar
 • 11 april, 2011 kl. 14:21
  Permalänk

  Man blir ju rädd när man hör att en spelare som Waldehagen inte hört nåt från löven, Va håller Wirtala å co på med?? Han måste ju defenitivt signas upp nu direkt. Numåste dom vakna och börja ta kontakt. Annars sitter vi ju där med en helt ny trupp. Måste säkra stommen från förra året nu! Eller ska man behöva bli helt besviken på wirtala direkt.

  Svar
 • 11 april, 2011 kl. 19:37
  Permalänk

  Svar till erik (2011-04-11 14:21)
  Kontakt verkar ju vara tagen med ett flertal spelare, men visst kan det se oroväckande ut om varken Grönlund eller Waldehagen hört något. Visst ska vi köra hemvävt, men inte rakt av. En stabil stomme måste vara kvar och i en sån bör dessa två ingå. Frågan är vad man lägger in i ordet lokal, med tanke på att Wållberg och Molin hört från klubben?

  Svar
 • 11 april, 2011 kl. 19:43
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2011-04-11 14:03)
  Framgångsreceptet är i mina ögon kontinuitet. Växjö har haft i stort sett samma trupp och tränare i fyra säsonger, Skellefteå byggdes upp under ca 10 år med god kontinuitet, Janne Karlsson har fått bossa i Växjö på sina premisser. Örebro har lyckats locka bra spelare som fått lugn och ro med en klubbchef som fixat allt runt omkring med lägenheter, sysselsättning till fruar/flickvänner och spelarna har kunnat tänka på hockeyn till 100%. Vad Timrå gjorde för rätt vet jag faktiskt inte. Bra allsvensk lag som gick upp och stannade kvar. Frågan är vart passar vi in i ekvationen?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: