Förstår väldigt lite just nu…

Den senare tidens laguttagningar får mig att fundera kring tränare Fagervalls agnade just nu.

Det är inte så att jag inte litar på karln. Allt har någonstans blivit jäkligt mycket bättre sen han tog över, men just de senaste dagarnas beslut? Vi nu var i ”bubblan” efter tre raka segrar, något alla lag söker med ljus och lykta, allt såg så härligt och rakt igenom positivt ut. Vi steg mot toppen och hade på pappret ett enkelt motstånd (om man ju kan ha det i hockeyallsvenskan där det mesta verkar kunna hända) i Vita Hästen. Vi hade även haft samma laguppställning i tre raka matcher, men när Lukas Eriksson fick avstå Hästen valde Fagervall att röra om rejält i grytan, ändrar i tre kedjor som sedermera stod för säsongens bottennapp. Förstår inte alls tänket bakom det där vilket jag varit inne på tidigare.

Blev det som det var tänk, Joakim Fagervall? Foto: Screenshot Löven4Ever

Kan det rent varit så att man på något plan underskattade Hästen, som dittills inte vunnit en enda bortamatch och tänkte. -Vi kan log laborera lite i laget. Vi passar på. Vad annars kan man utläsa när man ikväll återgår till samma lag som tidigare nu när Lukas är åter? Så betydelsefull är han inte att det på tvingar jordens alla förändringar. Man kanske tänkte vidare. -Vi kanske även ska passa på att lufta Masiello? Inget ont om honom. Han ska definitivt ha sina matcher och jag tycker även att man matchat Werner väl hårt, men att skifta Adam när han äntligen kommit in i den berömda ”zonen”?

Idag fortsätter vi så med Masiello i målet i den kanske svåraste bortamatchen? Måste ju vara något fel på Werner, han måste ju minst vara rejält sliten (Hade ändå stått 17 av 18 matcher) eller småskadad för att ta honom ur den berömda zonen, precis då han var Hockeyallsvenskans hetaste målvakt, kan jag för mitt liv inte förstå. Även dit strävar alla, att ha en målvakt som tar det mesta och lite till. Där var Werner innan Hästenmatchen. Som sagt, inte heller något ont om att man luftar Oskar Masiello, men valet av tidpunkt känns väldigt kontraproduktivt. Seger mot Vita Hästen senast och vi hade ridit vidare på segervågen och kommit ned med mycket gott självförtroende till Malmö och Pantern, något som verkligen kunde behövas då vi förlorat sju av nio möten med Pantern sedan de dök upp som ett intetsägande omen i Hockeyallsvenskan. Nu kommer vi ned med en del frågetecken och vid eventuell förlust ikväll så har vi helt tappat tätkänningen i ligan.

Nä, antingen ändra i laget eller målvaktsposten, inte bägge förändringarna samtidigt. Nu är det lätt att vara efterklok och Löven är säkert inte heller nöjd med hur det blev, men vi var många som var inne på detta redan när laget togs ut mot Vita Hästen. Nu riskerar vi att hamna i ett läge som vi faktiskt hade kunnat undvika.

Seger ikväll och allt är glömt, förlust och ett bortamöte med Tingsryd väntar på fredag…

Era tankar kring laget just nu?…

5 thoughts on “Förstår väldigt lite just nu…

 • 22 november, 2017 kl. 18:21
  Permalänk

  Fagge ville nog väcka laget. Att vi låter Masiello stå även ikväll är nog dels för att låta Masiello få matchträning och för att vi spelar fredag också. Att kasta in Werner ikväll igen kan tära på Masiellos självförtroende. Om vi torskar ikväll med Werner vem ska då stå fredag?

  Förstår den laguttagningen. Förstår också att man ville testa Granlund med FA och Hutch igen för att ”väcka” den kedjan. Linkan har heller inte varit jättebra på slutet

  Svar
 • 22 november, 2017 kl. 18:46
  Permalänk

  Håller med dig lövenbloggaren, varför ändra en relativt framgångsrik trend i onödan? Varje match är lika viktig och vinnaren (vid full tid) får alltid 3 poäng.

  Svar
 • 22 november, 2017 kl. 19:35
  Permalänk

  Det avslutade inlägget med säger ju allt om kvaliteten på detta inlägg, tyvärr.
  Han vill väl på olika sätt få igång Hutch. Han vill väl låta Werner vila?
  Jag förstår inte upprörsheten? Fagerwall vet nog exakt vad han gör, hur spelarna känner sig.
  Ist för detta kunde ni väl lagt energin på ett inlägg om det löven mfl protesterar emot.

  Jag tycker ni gör ett överlag mycket bra jobb men skulle önska lite högre kvalite i inläggen framöver.

  Svar
 • 22 november, 2017 kl. 21:44
  Permalänk

  Jag skulle nog säga att MissnöjdSimon är den som inte riktigt begriper sig på hockey. Loven4Ever har ju PRECIS rätt i sin analys till punkt och pricka och detta innan denna bedrövliga förlust.
  Det är helt otroligt hur Fagge kan matcha laget som han gör. Två matcher lyckas man egentligen helt GE bort. Det är inte bara spelarnas fel att de inte är PÅ utan lika mycket coachens fel. Fy fan

  Svar
 • 22 november, 2017 kl. 22:00
  Permalänk

  Jag tycker det va ett väldigt bra inlägg…det va ett väldigt ”rörande” i femmorna inför Hästen….Kan ju vara så dock att Fagervall med sin erfarenhet såg att laget tog ut sig fullständigt mot Modo ( och anade bakslag?)..och ville röra om för att hitta ny energi å motivation??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: