Manfallet fortsätter

Laget till eftermiddagens hemmamöte med Västervik är släppt och manfallet fortsätter tyvärr.

Målvakter:
Adam Werner (Oscar Masiello)

Backar:
Mikko Pukka – Jakob Stenkvist
Stefan Andersson – Simon Åkerström
Niklas Pavel – Jacob Andersson
Adam Berglin

Forwards:
Alex Hutchings – David Lindqvist – Roope Talaja
Austin Farley – Axel Ottosson – Nicklas Johansson
Isak Stenlund Ädelgran – Filiph Åström– Cody Murphy
Marcus Jonsson – Andreas Vikström – Mattias Granlund
Erik Rainersson

Saknas: Tobias Hage (Oklart), Fredric Andersson (Skadad), Simon Backman (Oklart), Lukas Eriksson (överkroppskada), Jonas Emmerdahl (skadad) och Emil Wikström (Skadad).

Till denna match är alltså nu också Tobias Hage borta och det är oklart varför. In på hans plats kommer Filiph Åström. In i laget går också Isak Stenlund Ädelgran som tar Erik Rainerssons plats. Rainersson, som utgick senast, inleder som 13:e forward.

6 thoughts on “Manfallet fortsätter

 • 2 december, 2017 kl. 12:23
  Permalänk

  Illa illa med alla nya skador / sjukdomar / personliga saker. Tycker det är otroligt dåligt att Löven inte kommunicerar ut varför spelarna är borta, inte ett ord någon gång när dom skriver på hemsidan inför matcherna.

  För mig är det obegripligt att man inte spelar Rainersson ( är rätt säker på att han spelat center under juniortiden ) som center istället får Åström, han är inte klar för att ta ansvar i allsvenskan. Alternativt att man spelar Nicke som center och Rainersson på en vinge men Åström ska definitivt vara extra spelare.

  Såg Timrå – Modo igår och kunde konstatera att Dahlen vilken klass ! Modo är inne i en tung period och till sist att Lyth också har det fortsatt tungt 😉 Hoppas vi slipper honom i eftermiddag vi lär nog ha det jobbigt ändå.

  Alla till ladan !

  Svar
 • 2 december, 2017 kl. 13:04
  Permalänk

  Utan Hage förlorar vi väl oftast… Inga dåliga poster som saknas i uppställningen, Andersson, Hage, Eriksson, Emmerdahl och Backman. Stämmer det att Västervik aldrig förlorat i T3 Center?

  Svar
  • 2 december, 2017 kl. 13:52
   Permalänk

   Det stämmer. Vi har bara mötts 2 ggr, 1-5 och 0-4.

   Svar
 • 2 december, 2017 kl. 17:36
  Permalänk

  Drog mej ur efter Hages bortfall men inte trodde jag att Västervik skulle kunna vinna så här stort. För egen del handlade det om att oddset var för lågt i förhållande till risken. Trodde inte riktigt på mega torsk. Men samtidigt är ju Västervik i en desperat situation och Fagervall kör ju huvudlös med juniorer hit och dit.

  Det som gör det ssämst är ju att året upplaga av Hockeyallsvenskan är sämst på minst ett halvt decennium.
  Är nog dags att vara lite mer ödmjuk i Björklöven, om vi ska citerar den gamla tränaren Waltin, som själv glömde bort att vara ödmjuk i SSK.

  Svar
 • 2 december, 2017 kl. 18:42
  Permalänk

  Ja det började bra med ceremoni! Green Devils- Allsvenskas bästa supportrar. Men hur tackar laget dessa. Oinspirerad, Omotiverade. Nä de kändes inte bra. Hur kan ett lag som Löven blanda och ge på det här sättet. Det är laget de har för dagen som ska göra det. Tragiskt

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: