Målvaktsskifte mot Södertälje

Björklöven har släppt laget som ska ta sig an Södertälje i A3 Arena ikväll. Det ser ut som följer.

Målvakter:

30 Mattias Pettersson (31 Oscar Masiello)

Backar:

8 Mikko Pukka – 26 Jacob Stenqvist

49 Simon Backman – 7 Alexander Hellström

28 Simon Åkerström – 37 Jacob Andersson

5 Hardy Häman Aktell

Forwards:

40 Sebastian Selin – 13 Fredric Andersson – 79 Emil Lundberg

48 Filip Cruseman – 19 Kristoffer Söder – 29 Alexander Wiklund

14 Cody Murphy – 22 Jacob Peterson – 71 Oskar Stål Lyrenäs

33 Marcus Jonsson – 20 Mattias Granlund – 21 Eric Rainersson

10 Emil Norberg

Saknas:
Jonas Emmerdahl (Ljumskar), Lucas Eriksson (Smäll på handen), Kevin Goumas (ej spelklar), William Eriksson och August Tornberg utanför laget.

Det blir alltså målvaktsbyte, trots att Masiellos kanske bästa insats i de två inledande omgångarna var just senast mot Vita Hästen. Hardy Häman Aktell, nyförvärv från Skellefteå AIK, kommer väntat in i laget på bekostnad av nyförvärvet från Piteå August Tornberg som haft det lite tungt inledningsvis. Intressant också hur då PP formeras då Tornberg spelat ihop med Jacob Stenqvist? Får vi ett mer logiskt par med en left och en right?

När det gäller Björklövens senaste förvärv det från Mora IK Kevin Goumas så berättar tränare Joakim Fagervall för vk.se att han ser positivt att få in honom i laget då man är kort om centrar. -Det är en otroligt skicklig spelare och det blir ett bra tillskott i truppen, säger Fagge som har tankar om hur han vill använda honom och i vilken omgivning även om sånt förstås kan ändras. Klart är dock att han kommer att användas i powerplay. -Det är därför han är här, avslutar han i VK:s nedsläpp.

VK pratar om att Lindsay Sparks ”kanske” spelar ”OM” hans arbetstillstånd hinner bli klart. Hur kan han rimligen ha möjlighet att bli klar innan Goumas som presenterades som Lövens spelare för åtta dagar sedan och Lindsay för SSK för fyra dagar sedan? Goumas som enligt löven väntas bli klar till den 6 oktober? Södertälje meddelande dock på sin hemsida i går kväll att Sparks inte spelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: