-Målsättningen är som varje år Guld!

Ikväll drar Brännbollsyran igång och ytterligare ett lag vi följer är Boston Bruins årgång 79 som går in i spelet imorgon eftermiddag. Vi fick tag på lagledaren Anton Edlund i USA(!), vilket också innebär att han dessvärre missar årets yra.

Drag är ledordet när Boston lirar, men Anton hintar om en mer tillbakalutad stil framöver. Foto:Lövenbloggaren

Tjena Anton. Återigen dags för ny Brännbollsyra. Hur är känslan i laget? -Känslan är bra! Vi har fått en del bra matcher på slutet och jag tycker det känns som vi är förberedda.

När drog årets träning igång? -Årets träning drog igång några dagar senare än vanligt av olika omständigheter men i början av april i vanlig ordning.

Ni har återigen fått ändra lite i laguppställningen till i år som jag har förstått, där bl.a Patrik Nevalainen fått slänga in handduken. Berätta mer. -Ja det stämmer. Patriks höfter är inte bra tyvärr. Ronak är också skadad, Stina tar examen och jag själv är borta på jobb. Vi har fått in Linnea och Jessica på tjejsidan så det kommer bli riktigt bra, det är jag säker på.

Ni lottades i år mot Alina, De sista Mohikanerna och Barebells. Något du kan säga om den lottningen? Har du koll på något av dom lagen? -Vet tyvärr ingenting om vår motståndare i gruppspelet. Men som vanligt gäller det att vara förberedd, att vi inte vet mycket om lagen betyder inte att de inte är hot.

Hur ser ert träd ut och vad kan tänkas komma framöver om ni går vidare, för den som inte har järnkoll på lottningen? -nående vårt eventuella träd så är jag tråkig och väljer att bara kolla på gruppspelet just nu. Men för den som vill hänga med vart vi spelar tipsar jag om vårt Twitterkonto, @Bostonargang79 , där kommer vi lägga ut resultat, vart vi spelar, när och mot vilka.

Vad är årets målsättning? -Målsättningen är som varje år Guld på Ängarna!

Ni har som vanligt en trogen följarskara och även en hel del namnkunnigt hockeyfolk som brukar dyka upp. Vet du idag vilka som kan tänkas dyka upp i år? -Tyvärr är jag osäker i år, många som är osäkra. Det enda jag vet är att vi kommer ha bra uppslutning!

Ni är duktiga på att sprida suvenirer till era fans och i år med en ny rätt fräsch stråhatt? Sålt bra? -Ja årets nyhet är en riktig höjdare tycker jag! Den går också väldigt hand i hand med att vi har intagit en lite lugnare framtoning utanför planen. Vi kommer fortfarande att ha mycket folk som följer oss och kan garantera en skön stämning kring våra matcher. Tror däremot att det kommer vara fler stråhattar och solstolar än bomber och granater. Vet dock att folk kommer vara laddade ändå. Angående stråhattarna kommer vi sälja ett antal på vår sista träning, 18.00 på Ekvägens gräsplan i kväll torsdag för den som missat och skulle vilja ha en!

För dom som vill se er redan i gruppspelet. När och var spelar ni? -Vi spelar på Bana 11, Fredag 16.00! Kom förbi och njut av Yran med oss! Vi vill se riktigt mycket folk på plats!

Någon hälsning till alla era fans därute? Något mer du vill tillägga? -Nej faktiskt inte. Nu kör vi!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: