Målen från i går..

Vill du se målen finns de här. Sedan kan man inte sluta förundras över hur och vad tidningarna skriver efter en match eller hur de båda tränarna ser på den just avslutade matchen, ibland får man känslan att de sett helt olika matcher.

Själv var jag nöjd över två mål i PP, bra moral och go då vi kommer igen i den tredje. Efter skottstatistik och annat kunde jag omöjligt tolka det på annat sätt än som att vi fört matchen i de två första. Även om det var lite av ödesmatch och laget förstärkts på slutet, tycker jag det är starkt att på ett så pass klart sätt föra spelet trots bortarink. Lite förvånad då när man läser vad lokalpressen skrev söderut.

"IKO hade matchen i sin hand efter två perioder och 2-0. I sig var det inga stabila siffror sett till spelet. IKO spelade utan fantasi eller finess, gick mycket på kraft och chans.

Tur för IKO var att Björklöven uppträde ännu sämre, smånätt och vekt.

Sammantaget var det en riktigt usel allsvensk match med två fantasilösa lag som saknar struktur i spelet. "

– Vi förlorade helt i onödan, vi viker ner oss i sista perioden och vågar inte vinna. (Salo)

Dessutom menar karln att Oskarshamn återigen hade domarna mot sig. Det händer match efter match. Vi åker ut för saker som inte motståndarna åker ut för. Idag var domarna katastrofalt dåliga och gav Björklöven varje chans att komma in i matchen med utvisningar mot oss. 

Kari upprepar sig gång efter annan, tycker grapparna gjort en pra matts… däremot anar man viss kritik mot forwards. Pra Kari, pra!!

–  Jag tycker vi gör en bra match men tar inte riktigt fajten och gör mål på våra chanser. Det var ingen som ville gå in och ta smällarna i offensiva boxen.

+ + +

Vad gäller domaren och dennes insats verkar det gått rätt hett till efteråt, Salo och Olsson bl.a. var visst högljudda. Men att Dolken själv nästan hamnat i handgemäng med ismaskinisten var nästan komiskt.

0 thoughts on “Målen från i går..

 • 11 november, 2009 kl. 13:27
  Permalänk

  Jag var på matchen igår och har sett väldigt mkt bortamatcher med löven pga det geografiska läget på bostad ( ni kan ju tänka er min vinststatistik,den går väl inte till historieböckerna….) Det jag dock såg igår var grymt uppmuntrande..Fantastiskt att skicka in en andrafemma som bara fortsätter dominera efter förstafemman.. Löven ägde matchen trots bortaplan o det tidningarna skriver tyder mer på bitterhet över missade poäng än på en konkret analys av matchen.. Löven är klart på gång.. Heikkinen matchens lirare tillsammans med Mustonen..Tack för ordet

  Svar
 • 11 november, 2009 kl. 15:49
  Permalänk

  Svar till Thomas (2009-11-11 13:27)
  Skönt att höra från någon som var där. Om du vill kan du gärna skicka en rapport efter bortamatcher så lägger vi ut den.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: