Macijevskis var nog aldrig nära

Kollade läget med Serben som ju är verksam i lettländarens nygamla klubb angående Alexanders "Sacha" Macijevisks och berättade följande: – Enligt vår sportchef har man skrivit kontrakt t.o.m sista november med honom, sa på ett sponsormöte att dom haft daglig kontakt. Han ska spela 3 matcher i Europa Cup och 4 matcher i ligan. Vidare sa han att Sachas agent letar en klubb för resten av säsongen. Med andra ord tror jag aldrig att han var nära, men visst är det skönt när man får ett namn att sukta efter?

0 thoughts on “Macijevskis var nog aldrig nära

 • 6 november, 2010 kl. 13:43
  Permalänk

  Förstår ärligt inte inte hur Löven skulle kunna matcha danska/europeiska ”elitserie”-löner. Tyvärr är det nog så nära som att sukta som vi kommer.

  Svar
 • 6 november, 2010 kl. 14:08
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-11-06 13:43)
  Kan inte annat än hålla med. Kanske därför man försöker hålla masken om namnen så långt det är möjligt? Macijevskis namn kom ju inte fram förrän han erbjudits ett kontrakt. Kan liksom inte förlika mig med att kalla honom Sacha. För mig finns bara en.

  Svar
 • 6 november, 2010 kl. 17:05
  Permalänk

  men, i så fall är det väl inte kört, han har kontrakt till sista november, och sen drar han vidare låter det som, vore väl inte konstigt om Löven lagt ett förslag från 1 december eller kanske till och med från första januari. Jag trodde jag skulle få läsa att han var på try-out i Danmark och troligen spelar kvar, då vore det ju kört.

  Nog kan Björklöven matcha ett bud från danska eller tyska ligan? det är ju inga miljon krontakt han kommer erbjudas, då är väl frågan om man vill spela 13:e forward i ice bären eller om man vill spela i första linan i Umeå. de flesta väljer nog det första iof

  Svar
 • 6 november, 2010 kl. 22:18
  Permalänk

  Svar till Grind Ol (2010-11-06 17:05)
  Visst kan det vara så, men det tror jag när jag ser det. Undra hur det övriga laget upplever en situation när nya spelare kommer som tjänar 3-4 gånger mer än övriga, men bara märkbart bättre. rätt känsligt läge faktiskt och därför hoppas jag hårt på Johan Vikström. Där vet vi vad vi får.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: