Macijevski: -Törs inte skjuta!

Lite reflektioner från dagens internmatch.

 • Kingen dömde. Synt att vi inte fick ett bra kort.
 • Ovanligt stort intresse för en vanlig träning, om det nu var det. Enligt många brukar det vara bättre fart på just träningar. Men nog var vi 100 – 150 som bänkat oss, som en knökfull Kopparhall ungefär.
 • Med ett överflöd av forwards får vissa lira back istället för forward. Hur ska man då kunna på lika villkor kunna kämpa för att ta en ordinarie tröja?
 • Rätt svårt att få matchtempo om man likt pojklagsmatcher blåser av mitt i spelet för byte, men det fanns kanske någon tanke bakom det. Vad vet vi?
 • Skönt att Jimmy Blixt gick för 100 %. Sänkte Igor Eriksson, gruffade med sprattelgubben Andersson och både peppade och tackade lagkamraterna i båset som om det vore en kvalmatch.
 • Senast bloggen hörde så många Ramoneslåtar var på en konsert med The Cretins. Tummen upp till den som spelade musik i arenan under matchen.
 • Så här i mellandagstider kan vi notera att julen är över, tyvärr har dessutom Captain Red Beard Lindlöf fallit till föga och låtit det röda och yviga fallit. Synd och tråkigt tycker vi, hoppas flickvännen är glad i alla fall.
 • Sen en uppmaning till pojklagssspelarna i truppen och det funkar när man spelar i just pojklag, men i ett A-lag? Alexander Macijevski, Marcus Waldehagen, Peter Tsimikalis, Johan Bergmark, Joni Lindlöf, Jimmy Blixt och Joakim Törnqvist: Ta ut tröjan ur byxan! Det ser ju för j-a oproffsigt ut. Är det möjligen en taktik för att motståndarna inte ska veta vem som är vem eftersom man inte ser namnen? Knappast. Skärp er.
 • Zebastian Possler såg ju rätt bra ut. Vore väl mumma om han kunde återkomma i klubben? Även Oscar Persson och Daniel Palmebjörk visade prov på fint spel. Egentligen är det ju sådana killar vi ska ha i en fjärdelina, som får känna på lite A-lagsspel regelbundet, men som det är nu så ska ju truppen käka på en risig restauarang för att de åter ska få chansen. Risken är väl större att även de drar inför nästa säsong?
 • Dagens kommentar från liveuppdateringen på hemsidan kom på frågan om Rahimi,Hellström och Sundström gästtränade idag: – Nej, de spelar för fult i sina respektive lag. Ja, spelare som spelar fult kan vi ju inte ha på isen. Måste tänka på skaderisken.Skönt att inte bara tränare utan även kommentatorer tänker på det: ; )
 • Rubriken då? Jo, bloggen träffade Erik "Serben" Vikström på läktaren och han berättade att han igår åt en bit mat med Macijevski som berättade att han inte törs skjuta. Jo, det ska faktiskt vara sant. Han passar hellre än skjuter för att han bara har två klubbor! Jojo. Mycket ska man höra innan lammet blir ett lejon. För övrigt verkar det som om han snart får sin tröja nr 71. 

Detta om detta. 

0 thoughts on “Macijevski: -Törs inte skjuta!

 • 29 december, 2010 kl. 22:55
  Permalänk

  Vet inte vart du hörde Ramones idag på träningen eftersom nästan alla låtar de körde var av Volbeat..:)Eller jag kanske missade något sista fem minuterna då jag gick..:)
  Och vilken forward var det som körde back, jag såg bara backar där på sina platser, var det i junisfemmorna?

  Svar
 • 29 december, 2010 kl. 23:01
  Permalänk

  Jag tycker det är grymt när tröjan är nere i byxan.Mer mål på det viset 🙂

  Svar
 • 29 december, 2010 kl. 23:01
  Permalänk

  Jag tycker det är grymt när tröjan är nere i byxan.Mer mål på det viset 🙂

  Svar
 • 29 december, 2010 kl. 23:48
  Permalänk

  Svar till john (2010-12-29 22:55)
  Ramones släpper jag till Lövenbloggaren john, men inte fan lät det som Volbeat där vi satt iaf.. vars satt du?

  Vad gäller backarna är det tämligen känt att vi har alldeles för få och i dag när Kingen lekte domare turades vissa av forwards i fjärdefemman om att agera back. Graddock slapp, hur man nu ska tolka det.. men Blixt, Boström och Törnkvist alternerade. När vi sedan hade Jimmy Andersson som emmelanåt lirade med Öberg och/eller Floberg/Vikström förstår nog alla att det inte är brist på forwards iaf.

  Eller halvbackar som Jens säger.. frågan är bara ifall truppen verkligen är spikad?

  Svar
 • 29 december, 2010 kl. 23:49
  Permalänk

  Svar till Besko (2010-12-29 23:01)
  Ja, du Besko.. blir det blir mer mål med tröjan i byxan köper iaf jag det. Frågan är bara ifall det finns någon garanti..?

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 07:15
  Permalänk

  Jag satt närmast utgången och nog var det Volbeat alltid, bla Wållbergs introlåt.
  Jag tror förklaringen ligger i just att de ville ha fyra hela femmor då A-lagsspelarna körde mot varandra, med det ”överflöd” av forwards vi har så fick då vissa alternera mellan back o forward eftersom det, om jag räknar rätt, igår var med 6 av de sju vi har o då räcker de ju inte till fyra femmor.
  Kommer det mera,,,njaaaaaa….:)

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 08:36
  Permalänk

  Vilken var nummer 38 som hade svart hjälm och såg extremt otränad ut?

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 08:47
  Permalänk

  Haha, lusläs inte liverapporten alltför mycket. Tror nog att ni kan hitta fler grodor där 😉

  Internmatchen var inte tillräcklig för att stilla hockeyabstinensen tyvärr. Nu längtar man till Allettan ska börja!

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 10:40
  Permalänk

  Svar till Micke (2010-12-30 08:47)
  Grodor är roligt. Även vi lider av tryckfelnissesyndromet när saker och ting ska gå fort. ; )

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 10:41
  Permalänk

  Svar till Richard (2010-12-30 08:36)
  Tydligen någon Teg-jun som fyllde ut. Han hade det jobbigt, men man måste ge honom cred. Modigt att ställa upp.

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 10:46
  Permalänk

  Jag tycker också att det är schysst när vissa spelare kör med instoppad tröja. Men jag tycker inte att alla i laget, eller för många ska göra det.

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 10:46
  Permalänk

  Jag tycker också att det är schysst när vissa spelare kör med instoppad tröja. Men jag tycker inte att alla i laget, eller för många ska göra det.

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 10:49
  Permalänk

  Svar till John (2010-12-30 07:15)
  Där förblir vi nog oense. Visst spelades Volbeat, men vi talar nog om äpplen och päron här. Det jag hörde var aldrig i närheten av Volbeat. Det var ”denifitivt” Ramones som en kompis brukar uttrycka sig. När det gäller forwards så måste man ju lösa det på det sättet. Det ryms ju inte heller 2 liter mjölk i ett mjölkpaket. Lösningen är ju långt ifrån optimal och konkurrenssituationen blir ju lidande.

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 10:51
  Permalänk

  Svar till Besko (2010-12-29 23:01)
  Nä, tycker det luktar Munksund. Jag kan aldrig ta en spelare på allvar så ser ut sådär.

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 11:35
  Permalänk

  Svar till Hmm (2010-12-30 10:46)
  Den kan jag köpa. Mustonen var väl mer eller mindre den ende ifjol och då kan jag köpa det, men alla i de två första kedjorna? Kanske är ett knep för att få sälja matchprogram? Oinvigda måste ju köpa för att få veta vem som är vem. Vi andra nördar som känner igen spelarna i sömnen behöver ju inte det,eller hur? ; ) Skulle för övrigt vilja ha tillbaka utlottningar på numret på matchprogrammet. Då skulle försäljningen öka och vi skulle kunna fixa till ett matchprogram värt namnet.

  Svar
 • 30 december, 2010 kl. 15:14
  Permalänk

  Tror Tegs-killen var André Johansson-Sävenberg. Om jag inte minns helt fel hade han 38.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: