Lundström lämnar Sundsvall

Sundsvalls mycket duktige målvakt Joakim Lundström lämnar klubben efter gårdagens degradering: – Det känns så jävla tungt. Och man känner sig som en idiot som spelar ner Sundsvall nu och lämnar sedan. Men det är division I som gäller här nu och jag kommer inte spela kvar. Jag måste tänka på mig själv lite i den här situationen, förklarar Lundström för Dagbladet.

Att han kommer spela kvar i allsvenskan eller rent av elitserien står nog ganska klart. En snabb översyn över de allsvenska lagens målvaktssituation säger följande: Leksand, Borås, Oskarshamn, Rögle, Tingsryd och Troja saknar i dagsläget målvakter under kontrakt. Lägg där till kvartetten Bofors, Västerås, Växjö och vårt eget Björklöven som har en keeper under kontrakt.  Några av dessa har säkert likt Galbratih en elitserieklausul. Även Almtuna har en målvakt under kontrakt, men efter Fredrik Pettersson-Wentzels framfart i vinter lär han knappast lira allsvensk kommande vinter. Jocke lär säkert få en förfrågan från Löven om Siken inte får förnyat förtroende.

Känslan är precis som vi skrivit om tidigare och som en insatt källa uppgav idag, att hans val mycket väl kan komma att falla på Västerås. Detta på grund av närheten till sin hemstad Gävle där han äger ett gym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: