Lundberg äntligen presenterad

Till sist blev han då presenterad Emil Lundberg (närmast från KHK) och med tanke på hur svävande sportchef Fredrik Grönberg varit i olika intervjuer kanske ingen högoddsare att han till sist blev presenterad.

Så här sa sportchef Grönberg i dag till Björklövens hemsida när Lundberg presenterades: – Emil känner vi väl och vet att vi i honom tillför vårt spel ytterligare stor offensiv kraft. Han är också en positiv pådrivare med stort ansvarstagande som känner till vår miljö och det system vi förhåller vårt spel till.

Det hann bli 33 matcher och totalt 25 poäng (17+8) i den gröngula tröjan under säsongen 14/15 innan Lundberg lämnade för spel i Djurgården. Det har blivit drygt 170 matcher och 35 poäng i SHL för den storväxte 24-åringen.

Kontraktet över två säsonger och bloggen hälsar så klart Emil välkommen tillbaka igen. HÄR en intervju signerad Björklövens hemsida.

Lite intressant ändå hur många f.d. Karlskrona-spelare i form av Granlund, Söder, Wiklund och i dag då Emil Lundberg. Ska vi sedan gissa på att även Filip Cruseman tillkommer lagomt till återsamlingen?

Ingen direkt högoddsare i så fall.

På temat Green Connection kan vi nu även konstatera att #90 Alex Hutchings i dag presenterats av Per Kenttä och IK Oskarshamn som deras Supporterspelare för kommande säsong. Som jag sagt förut, alltid lite märkligt att se f.d. lirare i så att säga ”fel”-tröja.

Kommentarer, reflektioner eller tankar kring dessa spelare? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

8 thoughts on “Lundberg äntligen presenterad

 • 27 juli, 2018 kl. 17:37
  Permalänk

  Härligt att det är klart!

  Svar
 • 27 juli, 2018 kl. 19:22
  Permalänk

  Hoppas han producerar som senast han var här, det kommer behövas.

  Svar
 • 27 juli, 2018 kl. 20:51
  Permalänk

  Fantastiskt värvning utifrån att Björklöven spelar i HA. Jag tror att det här blir kanon och dessutom ett tvåårskontrakt. Grönis levererar.

  Egentligen vill jag inte sjunka så här lågt men jag blir lite trött när Hutch lanseras mer eller mindre samtidigt för en annan klubb. Tycker nog att Björklöven kan höja sig lite mer.
  Var rädd om dom spelarna som verkligen vill spela för Björklöven.
  Nu räknar jag Emil Lundberg som en av dem, så missförstå inte mej.

  Vi vet ju vem som är nästa spelare in och jag tror det blir riktigt bra.

  Grönberg är lite utöver det vanliga på denna nivå och jag är väldigt tacksam sett till totalen. Så kritiken har ju inget med honom att göra.

  Föreningen har fler steg att ta. Man lär sig som mest av sina misstag. Men inser man inte när man gör fel, kan man, aldrig lära från misstag.

  Från ris till ros kan jag medge att bloggen gör få misstag i sina analyser och det är få förunnat.

  Trevlig fortsättning på semestern.

  Svar
 • 27 juli, 2018 kl. 21:18
  Permalänk

  Fantastiskt positivt! Även om det varit på gång ett tag så ökar hockeypulsen några snäpp till med den här bekräftelsen! Han har definitivt utvecklat sitt spel sedan senast han var i löven och kommer betyda mycket för laget i år. Varmt välkommen hälsar vi!

  Svar
 • 27 juli, 2018 kl. 21:52
  Permalänk

  Såg Lundberg mot Örebro i Örebro i vintras. Lundberg var ett ständigt orosmoln för Örebroförsvaret med sin frejdiga spelstil.

  Svar
 • 27 juli, 2018 kl. 22:36
  Permalänk

  Vad jag har hört så ville Fagervall ha någon som ville spela mer för laget.
  I den planeringen fanns inte Hutchings.
  Vi kan även få in supporterspelare i höst med samma kompetens (hoppas)
  Med skadan,för dyrt kontrakt, endimensionell, lättläst så nobbade vi Hutchings Hoppas vi tagit rätt beslut

  Svar
  • 28 juli, 2018 kl. 10:13
   Permalänk

   Jag hade gärna haft kvar Hutchings, men samtidigt passar han inte riktigt in i systemet som Fagge har. Tycker det hade blivit riktigt kul med Hutch och sen en playmaker som supporterspelare som lägger upp han i lägen hela tiden. Men visst vart det man ville få fram med Hutch sönderläst, men gör man det nog bra så fungerar det iallafall, kolla bara på Ovechkin, det gick ju hur bra som helst fast det i teorin är väldigt lätt att läsa honom.

   Svar
 • 29 juli, 2018 kl. 14:05
  Permalänk

  Och då var cruseman också klar

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: