Lunchdaten!!

I går fick vi en trevlig pratstund med Lövens ordförande Mattias Lundberg. Även om vi inte kan eller får återge precis allt av det vi pratade om var det ett både spännande möte och en mycket intressant date.

Mattias berättade bl.a. om vad styrelsen arbetat med sedan den tilltrett och hur den nuvarande egentligen ska agera. Vi pratade lite kring de kommitéer som presenterrats och deras arbete och huruvida det kommer fler. Kring ekonomi och presonalfrågor är det fortfarande locket på och inga kommentarer! Kring detta var det ändå otroligt intressant att träffas öga mot öga för att se kroppshållning, gester och miner i samband dessa kommentarer.

Vi kommer återge valda delar av intervjun, då vi ännu inte sponsrats med någon form av teknisk utrustning, eller egentligen inte alls, håller vi på att sammanställa råmaterialet till en mer presenterbar intervju vilket kommer ta lite tid. Vi kan inte lämna ett definitivt besked när intervjun kommer. Då vi fått tag i andra intressanta personer kan vi ändå utlova intressant läsning under helgen.

Så håll upp ögonen, annars ser du inget!!

+ + +

I kvällens match trodde i alla fall Mattias att Örebros svängdörrs-hockey skulle passa oss rätt bra. Som skaplig läktarcoach trodde han att vårt fina boxplay och stabila försvarsspel skulle fira stora triumfer. Eftesom Örebro är ett lag som både gör och släpper in mycket mål menade han att vi kan förvänta oss en hel del mål.

Resultattips: Löven – Örebro 7-3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: