– Luleås arena lite trevligare än Asplövens!

Gustav Grundström blir kvar i Björklöven säsongen ut precis som framgått ganska tydligt av sportchef Daniel Johansson vid ett flertal tillfällen. Nu är kontraktet påskrivet och vi fick tag på Gustav och tog honom på pulsen.

Nu är det äntligen helt klart att du blir kvar i Björklöven säsongen ut. Känslan just nu? – Det känns grymt roligt att få vara kvar i Björklöven och fortsätta utvecklas som hockeyspelare. Det har ju snackats en längre tid att du ska bli kvar.

Vad har det suttit i att det inte blivit klart förrän nu? – Det har jag inte lagt mig i så mycket, utan jag har bara fokuserat på ishockeyn. Det är min agent och Daniel som har skött det där.

Hur skulle du vilja summera din säsong så här långt? Ex en total istid på ca 10 minuter totalt över de 8 matcherna du spelat? – Det har ju inte blivit så mycket istid än, så det är lite svårt att säga. Men jag tycker att det känns bra på träningarna och att jag tar kliv i rätt riktning!

Dags för match mot Asplöven. Skönt att matchen spelas i Luleå istället för i Haparanda? – Ja det är grymt skönt! Vi sparar ca 3 timmar i buss, sen är ju Luleås arena lite trevligare än Asplövens.

20696008271_dc559ff318_b

Gustav känner förstås glädje nu när kontraktet är i hamn. Foto: AXELLÖF

Känslan i truppen efter debaclet mot Mora, som man nästan måste kalla det? – Jag tycker det känns bra, vi har haft ett grymt driv på träningarna med bra intensitet och bra passningsspel.

Vad har ni jobbat med sedan mötet med Mora för att det ska se bättre ut mot Asplöven? – Mot Mora var det lite tamt, vi åkte inte ända fram i situationerna och smällde på. Så vi har pratat om att släppa på handbromsen och köra fullt ut, vilket jag också tycker att vi har gjort nu på träningarna i veckan.

Någon i laget som känns extra het just nu? – Det är många som har sett heta ut, men måste nog säga våran glade Dansk, Felix.

Till slut, hur slutar matchen? – Vinst med 1-4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: