Lulä straffade Norrhockeyn!

Hade tyvärr ingen möjlighet att följa All Star från Norrettan mot lapp-pöjka från Lulä hela matchen.. När jag slog på il computure var det ca 3 min kvar och det stod 2-2. Rätt tidigt förkunnade kommentatorerna att det, vid förlängning, inte skulle bli sudden utan straffar.

En kortare intervju med vår skyttekung Waldehagen strax innan straffarna som tydligen gjort All Stars båda kassar, men Marcus menade ödmjukt nog att det mest varit tillfälligheter. Jag tror att Marcus gjort ett bra val som bytt klubb, oavsett hur det går för oss i vår kommer Waldehagen spela allsvenskt kommande säsong. Tur för oss att han inte gör det redan nu!

Luleå avgjorde på straffarna och jag kan väl ärligt inte säga att jag kände igen namnet på varje straffläggare i Luleå även om nu Vihko slog och missade sin. Tyvärr ekade det rätt bra i Coop i kväll och även om initiativet är mer än beundransvärt så kanske nästa års All Star ska förläggas till en arena där man fyller hallen. Hellre en proppad Fururink än en ekande tom Coop.. men initiativet är 100% grymt och bloggen gör både tummen upp och hatten av.

 

0 thoughts on “Lulä straffade Norrhockeyn!

 • 17 december, 2010 kl. 23:34
  Permalänk

  strax över 400 betalande med en marknadsförring på knappt en vecka får väl anses som ganska hyfsat. Nu ska vi i norrhockey jobba vidare med det här och utforma det än mer för att det ska bli bättre framöver. Försöka lägga det på en lördag och försöka få till en ordentlig hockeydag. Möjligheterna är många. Kommer kanske innom en snar framtid skapas en hockeyfond där privatpersoner kan skänka en liten slant var månad som klubbarna kan ansöka från framöver till olika projekt för att på så sätt öka intresset än mer för hockeyn norr om Dalälven.

  Svar
 • 18 december, 2010 kl. 00:46
  Permalänk

  Svar till erik (2010-12-17 23:34)
  Bra jobbat erik och hela Norrhockey.. hockeyn norr om dalälven behöver verkligen varje tillskott och varje krona är som sagt guld värd. Det låter bra att det finns stora ambitioner, nästa All Star match i Umeå?

  Svar
 • 18 december, 2010 kl. 15:12
  Permalänk

  Åhh, vi har mycket godis kvar att leverera! Inget som kan sägas rakt ut än, men vi jobbar stenhårt på att bygga vidare på detta. Nu hade vi maximal otur med gratis inträde på Plannja basket, sent satt matchdatum osv, men huvudomdömet om allt sammantaget är oerhört positivt. Framförallt bemötandet av Luleå Hockey! Och det oerhörda jobb man lagt ner av Luleå Rebels för att göra ett bra arr måste också nämnas, Något kommer att hända i Umeå också, om Umeåborna vill förstår!

  Svar
 • 18 december, 2010 kl. 15:32
  Permalänk

  Svar till Christer S (2010-12-18 15:12)
  Låter mycket lovande, Christer. Synd att det blev en krock, men Rom byggdes inte på en dag. Vi ser fram emot vad som kan tänkas vänta oss i Umeå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: