Lugnande besked från Löven

I går kom så beskedet att vi tills vidare får leva med taket på 50 personer vid publika evenemang och då bl.a. kultur och idrott, så då givetvis även hockeyn i A3 Arena.

VD Anders Blomberg Foto: Löven4Ever

Vad VD Anders Blomberg tyckte om det beskedet framgår av DETTA klipp presenterat på Björklövens hemsida.

Det beskedet sett till nuvarande smittspridning i samhället kanske inte helt oväntat, men det betyder samtidigt så klart så oerhört mycket för våra idrottsklubbar och övriga som är verksamma inom den sektorn och samtidigt är så beroende av publik. Sedan logiken i att du kan trängas i bussen eller annan kollektivtrafik på väg till arenan och sitta i restaurangen eller logen inte bara lite svår att begripa. På det sättet är ju inte en gles läktare någon värsta smittspridare.

Sett till det känner man ju verkligen med klubbarna och övriga inom sektorn.

Så inga lättade restriktioner, däremot lite positiva eller iaf lugnande besked från ordförande Mikael Salomonsson i denna artikel på folkbladet.nu.

Salomonsson berättar att Björklöven förbereder sig för olika typer av utgångar den kommande tiden. – Vi har gjort en sårbarhetsanalys utifrån olika scenarier där det värsta är ungefär som det blev i fjol. Det andra är att vi får spela, men med 50 personer på läktarna.

– Vi klarar säsongen. Så är det, men det påverkar vårt kapital och våra likvida medel, fortsätter Salomonsson som dock räknar med förståelse från licensnämnden som godkänner klubbarnas så kallade elitlicenser: – Det ser bra ut (för Björklöven) jämfört med andra lag i ligan, men det är klart att det blir allvarligt för oss också.

*

Sedan så klart svårt att planera för framtiden när man inte vet när det kommer nya besked, eller vad dessa besked möjligen kan öppna för.

Men nu vet vi iaf vad som gäller tills vidare.. det återstår att se hur länge.

Men positivt iaf med de något lugnande beskeden från klubben trots dessa tuffa tider.

*

Men det betyder ändå inte att varje liten krona är ett viktigt tillskott apropå artikeln ”Vi kan göra skillnad” som sajten skrev och hade lånat från forumet gröngult.

Däremot är ju Swishnumret alltid öppet, så fortsätt att använda det och stötta Löven mot SHL och framtida SM-guld! Om nu Löven inte kommer vilja/våga ”tigga” pengar, så får vi helt enkelt fortsätta att ta ytterligare egna initiativ!

Aldrig någonsin har vi supportrar kunnat göra större skillnad än nu, så ta vara på den chansen! Det här är något man vill kunna berätta för sina barn och barnbarn i framtiden! Swisha ditt stöd till: ”1234275913”

Kommentarer, reflektioner eller egna tankar.. Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Lugnande besked från Löven

 • 9 oktober, 2020 kl. 10:24
  Permalänk

  Bra att Löven har stark ekonomi o uthållighet men frågan blir väl när Almtuna, Kristianstad, Mora och nån annan klubb signalerar att de drar sig ur årets säsong så lär väl det kissnödiga hockeyförbundet stänga ner även årets spel.

  Svar
 • 9 oktober, 2020 kl. 10:24
  Permalänk

  Man kan ju konstatera att numera kör många klubbar typ att man kan köpa fyllhallenbiljetter även om man kallar det olika bl.a. Timrå, Modo o Skellefteå .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: