Lucka nr 7

Så många poäng gjorde Lars Jonsson under sin lånetid från Leksand säsongen 2002/03. Poängen fördelades över nio matcher och bestod i tre mål och fyra assists. Han hann även med att dra på sig fem tvåminutersutvisningar.

Så många matcher gjorde för övrigt Alexander Savitsky säsongen 03/04. Om ni glömt dessa är ni förlåtna. Ukrainaren Savitsky gjorde inget större intryck sina 20 VM-matcher till trots. Ingen var väl egentligen förvånad över att det inte blev fler??

Andra bland många som lirat med tröja nr 7 är Patrik Höglund, Thom Eklund, Ulf Ödling och Alexander Hellström. I går skrev vi om sex utlänningar för ett gäng år sedan, i år har vi sju… bra eller dåligt med utländska spelare, vad tycker du och hur många borde vi få ha i laget egentligen??

 

 

0 thoughts on “Lucka nr 7

 • 7 december, 2009 kl. 13:39
  Permalänk

  Vad vi saknar i år är en kärna med hjärta för klubben! Utländska spetsspelare är bra som komplement, men majoriteten ska inte bestå av legoknektar. Tyvärr är dagens utlänningar inga spetsspelare heller, utan snarare spelare som inte bedömts som tillräckligt bra för andra klubbar…..

  Svar
 • 7 december, 2009 kl. 16:03
  Permalänk

  Nja vi har väll 8 st utlänska spelare i år, 1 dansk 1 kanadick och 6 Finländare.

  Svar
 • 7 december, 2009 kl. 19:17
  Permalänk

  Svar till Bosa (2009-12-07 13:39)
  Kan inte annat än hålla med Bosa. Hade väntat mig mer av samtliga, möjligen att Heino varit i paritet med förväntningarna. Synd då att han gick sönder..

  Schultz godkänd p.g.a sina poäng, lite tveksamt trots allt ifall det räcker till en europakarriär. Han med hansken har ju jobbat till sig ett medelbetyg, stegrande kurva alltjämt.

  Övriga finnar med 4000 matcher i SM-liiga eller vad det är har varit besvikelser. Finns dessutom en risk att de blivit så många att de blir en ”grupp i gruppen”. Håller helt med om dina tankar.. mycket lokala med klubbhjärta, max 4-5 utländska spelare.

  Svar
 • 7 december, 2009 kl. 19:24
  Permalänk

  Svar till Anders Lassila (2009-12-07 16:03)
  Vaket Anders!! Visst tusan har vi åtta stycken..

  Vetekatten om jag glömt Aki Heino eller ifall jag gjorde det medvetet för att testa er läsare. Vad tycker du då Anders, är åtta för många/få eller är lagomt?? HUr bra har våra utländska spelare varit?? Godkända resp underkända??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: