Lucka #9 i Löven4Evers julkalender

Så var det dags att öppna lucka 9 i vår julkalender.

Kvällens match mot Kristianstad är uppskjuten pga Covid-19. Covid-19 kommer allt närmare, de flesta lag i HockeyAllsvenskan har nu drabbats och Kristianstad skjuter dessutom upp sina matcher för andra gången. Björklöven har ännu inte drabbats i A-laget, kommer man klara sig? Det är lätt att vara efterklok men med facit i hand borde man inte fått spela klart slutspelet i våras? Jag är och kommer alltid vara bitter över detta total ogenomtänkta beslut i våras. Vad skiljer egentligen mot nu? Lövenoket ligger ännu tungt på mina axlar och jag väntar bara på att man kommer ta ett nytt liknande beslut. Men vi får hoppas att covid-19 inte stoppar vår väg så här 19 år sedan vi senast vi var i finrummet.

Ska jag tänka på nummer 9 så finns det bara en nummer 9 i mina ögon, Alexander Beliavski, min tids stora trollgubbe i Björklöven. Vilket också tröjan i taket visar på. Den enda spelare i Björklöven vars tröja hänger i taket som jag fått fördelen att se spela i Umeå ishall.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

3 thoughts on “Lucka #9 i Löven4Evers julkalender

 • 9 december, 2020 kl. 07:19
  Permalänk

  Hade inte Ulf Lundström även nr 9?
  Brutal målskytt,i början av karriären,men skolades om till en av lagets bästa defensivspelare,om jag inte helt missminner mig.Sacha var grym,när han var som bäst,kändes det som att han skulle lätt platsa två serier högre…

  Svar
  • 9 december, 2020 kl. 08:40
   Permalänk

   Jo, Visst hade Uffe också nr 9. Sasja brukade väl hävda sig rätt bra två serie upp..i VM.

   Svar
   • 9 december, 2020 kl. 09:52
    Permalänk

    Jo,det stämmer.Kommer ihåg att även ställde till det mot Tre kronor en aning.Men jag tror vi löste det.Grym lirare,trots sin storlek.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: