Lucka #8 i Löven4Evers julkalender

Idag hittar vi den 8:e december i kalendern och givetvis då dags för den åttonde luckan i vår kalender och på vår resa mot julafton den 24:e december.

Vi har ju tittat tillbaka i de föregående luckorna och temat fortsätter, men bara ganska exakt ett år. Vi är rätt många som upplever ett betydligt sämre presterande Björklöven denna säsong jämför med den föregående med eminente jonk summerade det i en lite bild på Twitter och varför uppfinna hjulet igen?

En poäng mindre, 24 mål fler gjorda, 15 fler mål insläppta dvs +9. Förvisso färre segrar, men färre förluster. Efter detta lyfte draken. Den kan den göra även i år.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

3 thoughts on “Lucka #8 i Löven4Evers julkalender

 • 8 december, 2020 kl. 08:13
  Permalänk

  Då är vi nästan i fas med vårt egna fjolår. Timrå är dock bättre och de verkar inte tappa och i år är förstaplatsen än viktigare. Vi får steppa upp och ta upp kampen mot Timrå nu.

  Svar
 • 8 december, 2020 kl. 15:00
  Permalänk

  ”Jesus” menade ju på play idag att laget kan vara lite nertränade.Tydligen var dagens träning något lugnare än vanligt.
  Tre bortamatcher känns säkert i benen.
  Blir säkert en annan fart på lördag.
  Om det hädanefter blir någon ”raket” vill jag nog låta vara osagt.Skulle vilja se en liknande prestation dom mot Bik.Fullt fokus,lagom hög fart,så att man orkar 60 min.Då bör det bli 4-5 mål framåt.1-2 bakåt.Så mycket bättre anser jag laget är i jämförelse med Almtuna.Fast jag gillar Harlestam…..kommer att bli nåt.

  Svar
 • 8 december, 2020 kl. 18:44
  Permalänk

  Ja där fick man så man teg, tror vi blev bortskämda med de tio första matcherna.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: