Lucka #7 i Löven4Evers julkalender

Vi noterar den 7:e december idag och givetvis då dags för den sjunde luckan i vår kalender och på vår resa mot julafton den 24:e december.

Igår några tankar kring bl.a. den lille snidaren Kim Karlsson samt en tiktokdansande poängkung, och vad bjuder då denna lucka på? Jag vill att hela säsongens trupp ska kliva fram på ett helt annat sätt än det vi sett på slutet. Jag vill att de i vår ska bidra och samtidigt få vara med om ett sjunde avancemang till en högre liga och på så sätt skriva in sig i historieböckerna på allvar. Som jag får det till har vi fem avancemang till dåvarande Elitserien från säsongen 75/76 första gången till 99/00 som den senaste. Ett avancemang fullt i samma dignitet är alla de gröngula hjältar som säsongen 12/13 såg till att klubben efter några säsongen i dåvarande Div 1 återigen var tillbaka i HockeyAllsvenskan.

130325 Björklövens Jon Palmebjörk skriker ut sin glädje efter att nr 71 Alexander Sundström avgjort matchen med sitt 3-2 mål i omgång sex mellan IF Björklöven och Vita Hästen i Kvalserien till Hockeyallsvenskan Foto: Erik Åström / Bildbyrån STR

Vem vet vars klubben i dag varit utan det avancemanget? Klubben Björklöven har absolut en rätt brokig historia med många toppar liksom flera djupa dalar, men jag vill verkligen att varje gubbe i laget känner stolthet för märket på bröstet och kommer göra sitt allra yttersta för att göra sig lite odödlig i våra ögon och skriva in sig i historieböckerna på allvar våren 2021.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: