Lucka #6 i Löven4Evers julkalender

En fjärdedel av decembers dagar fram till jul har passerat vilket innebär lucka 6.

Vad innebär då siffran 6 för mig? Ja då tänker jag inte på annat än i Lövensammanhang. Ja det är 6 år sedan sen jag tog plats på bloggen som det då hette numera sajten Löven4ever.

Pratar man nummer 6 och Löven kan man inte undgå att tänka på den ivrige lille kvicke spelaren Kim Karlsson. Kim var en stor orsak till många glädjetjut under sin tid i Björklöven vem minns inte kvitteringen till 3-3 mot Modo säsongen 16/17? Vi var även många som höll andan när han låg orörlig på isen efter tacklingen från Robin Jacobsson. Jag har aldrig mått så dåligt på en hockeymatch som där och då. Men innan sin tid i löven bjöd Kim på skratt när han gjorde denna miss.

Ser man sen till siffran 6 just nu så ligger Tyler Vesel på 6:e plats på poängligan. Vår Tiktokdansande center har varit poängstark så här långt i år. Vad tycker ni om att se spelare i denna typ av socialmedier som nu slår stort världen över?

* * *

Du kanske inte kan betta på vilken Tylers nästa dans på tiktok är men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: