Lucka #4 i Löven4Evers julkalender

I dag den fjärde december och på så sätt dags för den fjärde luckan i vår kalender och på vår resa mot julafton den 24:e december.

I dag väljer jag att återknyta till kommentaren från Stefan ´ kil ´ på min första lucka i årets kalender, Stefan nämnde fasta speldagar torsdag och söndag. Snacka om skillnad mot när C More eller annat valfritt tv-bolag som vill maximera exponeringen genom att sprida ut matcherna över helst hela veckan och genom det tillåts vara en faktor när spelscheman sätts nu för tiden. Under denna vecka alltså matcher fem av sju dagar och sedan en rätt haltande tabell där lagen spelat mellan 15 (tre lag) och 21 matcher (även det tre lag) och senast som i går när Timrå IK och nykomlingen Väsby IK HK möttes för tredje gången, det var dessutom laget Timrå mötte för tredje matchen i följd.

Betänk då att det dessutom endast var Timrås 16:e match för säsongen. Tabellen haltar rätt betänkligt på så många olika sätt.

Näe, det var lite mer ordning och reda för.. sedan en lite klarare tabell med inte fullt så många olika streck heller, det var nog lite bättre förr om du frågar mig!

Sedan har ju ett visst gäng gjort denna rätt roliga variant på det temat..

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Minnen är knappast spelbara , men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Lucka #4 i Löven4Evers julkalender

  • 4 december, 2020 kl. 10:47
    Permalänk

    Älskar denna radiosportjingeln. Vilja minnen, pulsen stiger direkt, vad står det i lövenmatchen?💚💛💚💛

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: