Lucka #3 i Löven4Evers julkalender

Så var det även min tur att ta plats i årets julkalender och även jag har valt att börja att dela med mig av ett minne. Eftersom jag är så pass mycket yngre än mina medskribenter här på sajten så hade jag inte fördelen att ha hitta hockeyintresset och på så sätt fick jag inte heller uppleva sm-guldet.

Starten på min hockeyresa tar oss tillbaka till just innan millennieskiftet och faktiskt lite drygt 10 mil söderut. Jag har en pappa som bor i Ö-vik och han var den som först tog mig på hockey, som då 13 åring. Jag fastnade direkt för sporten och säsongen efter drog jag med min storasyster på hockey hemma i Umeå. Om jag fastnade direkt för sporten så sopade lövenfamiljen mattan med mig och sen hur den säsongen slutade. Det är ett minne jag alltid kommer ha med mig. Jag gick från att aldrig gå på hockey till att vara totalt fast och missade inte en match, Green Devils blev som en familj.

Foto: Lucas Norlin

Vi pratar alltså om säsongen 1997/98 och minnet som lever kvar är matchen mot Södertälje i avslutningen på den säsongen som också resulterade i ett avancemang till dåvarande Elitserien. Matchen vann Björklöven med 2-0. Även om jag minns matchen specifikt så är nog mitt största lövenminne ändå gemenskapen, de öppna armarna och känslan av att vara i en familj med likasinnade, jag hade kommit hem.

* * *

Minnen är knappast spelbara , men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: