Lucka #22 i Löven4Evers julkalender

Vi noterar den 22:a december i dag och därigenom, dan före dan före dopparedan. Då även givetvis då dags för den 22:a luckan i vår kalender och vår resa mot julafton den 24:e december.

De senaste luckorna lite kring positiva målbilder och bl.a, möten med Timrå IK. I dag tänkte jag istället välja att lyfta Björklöven som genom genom sin egen playkanal på youtube, sin egen satsning på Björklöven Play och genom både studiosatsning ”Ett steg in mot mitten” med bl.a. Olof Baudin (PunktPr), matchdag och Släpp pucken med Kassman, line up, respektive Efter matchen med Heikka/Kassman tagit klubben ännu ett steg närmare fansen.

Utan att länka i detta inlägg eller i lucka 22 vet jag att jag förut skrivit ett antal inlägg lite på detta tema och att klubben skulle tjäna på att ex.vis VD Anders Blomberg lämnar den typen av kommentarer och att klubben blir än mer transparenta mot fans och partner.

Jag vet iaf Baudin tidigare gillade mina tankar så ifall klubben bara snappat upp något kring detta är det fint. Jag vill oavsett vars det kommer ifrån hylla hur VD Anders Blomberg hanterade förra veckans situation efter maycen med Mora och hela tiden höll en så öppen kommunikation som möjligt gentemot fans och partners. Genom sin youtubekanal och då senare även genom Björklöven Play har klubben även gjort än mer i sin ambition att närma sig fansen.

Jag tycker det är bra och riktigt fint.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Lucka #22 i Löven4Evers julkalender

 • 22 december, 2020 kl. 07:15
  Permalänk

  Håller med dig. Det göra mycket bra saker löpande och det kommer bära frukt till slut. Ser fram emot en spännande andra halva av säsongen och tror att med ledighet, familjetid och lugn i själen kommer komma spelare och ledare till matchen mot Timrå som verkligen vill visa att vi är ett lag att räkna med. Tro och vilja kan flytta berg. God Jul på er allihopa!

  Svar
 • 22 december, 2020 kl. 12:07
  Permalänk

  Ifrån Björklövens perspektiv är det såklart bra att få lite ”clicks” ifrån storebror i Silicon Valley men ifrån ett mänskligt perspektiv är det ju bara helt outhärdligt sorgligt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: