Lucka #19 i Löven4Evers julkalender

Vi noterar den 19:e december idag och givetvis då dags för den 19:e luckan i vår kalender och vår resa mot julafton den 24:e december.

I går några tankar kring nr 18.I dag tänkte jag däremot lyfta en gammal gröngul ikon som jag tycker förtjänar tröjan i taket efter de tidigare 27 Tore Ökvist, 23 Roger Hägglund, 9 Alexander Belyavski och 17 Patrik Sundström.

Meriterna och hans CV talar sitt tydligs språk och denna backklippa har dessutom varit lagkapten inte mindre än 7 säsonger, totalt blev det 12 säsonger och 437 matcher i den gröngula tröjan. Jag talar så klart om #19 Peter Andersson.

Vi har även tidigare bollat detta namn med Löven och bl.a. VD Anders Blomberg och hur de tänker med pensionering av nummer. Vilka kriterier som gäller och när något nummer faktiskt ska bli heligt.

I dessa tider när sociala medier har en sådan genomslagskraft tänkte jag lansera en ny # och ifall ni delar vår uppfattning hjälp oss gärna att sprida nedanstående.

#jagvillse19itaket

Det är iaf något vihan tycker att tycker han förtjänar. Kommentarer etc. Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: