Lucka #18 i Löven4Evers julkalender

Inne på sista veckan innan jul och vi öppnar lucka 18 idag.

Vi inom Björklöven behöver känna lite positiva vibbar och jag tror AIK kommer få sota för senaste tidens skriverier och den faktiskt totalt genomusla matchen mot Mora i måndags. Draken reser sig i motvind och kan vi få se en liknande match som 8-1 segern mot AIK i fjol? Jag tror faktiskt det, kanske inte riktigt så stora siffror men jag skulle inte vilja vara AIK eller något annat lag som ställs mot Björklöven imorgon.

Ska #18 Axel Ottosson vara den som visar vägen ikväll? Han lär inte ta rollen från en annan #18 Olof Mårs men kanske får vi se något eller några mål från Axels klubba? En spelartyp som Olof Mårs kan annars nåt jag saknar i dagens Löven, någon som kliver in framför mål och som står kvar där och har en klubba på helt rätt ställe och är på en och annan puck vilket möjliggör ett mål.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: