Lucka #16 i Löven4Evers julkalender

Vi noterar den 16:e december idag och givetvis då dags för den 16:e luckan i vår kalender och vår resa mot julafton den 24:e december.

I dag tänkte jag välja att lyfta Björklövens webb-shop som jag tycker steppat upp rätt rejält sett till variation på utbud gällande de produkter man erbjuder. Sedan finns det säkert efterfrågan för än mer variation, men jag tycker man sett en rätt rejäl uppryckning på senare tid. Numer är det alltså Erik Mannberg som ansvarar för souvenirerna. HÄR en länk till shopen och där borde man kunna lösa mycket av julklappsjakten inför denna julafton. Inte sant?

Man har ju även bjudit på ett klipp på Lövens egen youtube-kanal gällande just shopen, jag väljer att även lyfta det klippet (länk) i dag.

Kommentarer, reflektioner eller tankar..? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

One thought on “Lucka #16 i Löven4Evers julkalender

  • 16 december, 2020 kl. 06:24
    Permalänk

    Det är en rejäl uppryckning av webbshopen som sida och självfallet även med mycket nya suveräna produkter. Saknar några snygga pikeer och en grön badhanduk med ett rejält löv på.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: