Lucka #15 i Löven4Evers julkalender

Så har vi kommit till lucka 15 i vår julkalender. En dag som denna, efter gårdagens match vill man helst minnas tillbaka till svunna tider. Men jag kommer hålla mig kvar vid matchen ändå. Björklöven gör en av de bästa matchstarterna den senaste tiden, var nästan i nivå med BIK Karlskoga matchen. Men vad händer efter de 8 minuterna? 3-0 blir i slutändan 4-8 ett helt horribelt avslut på matchen. Det är inte bara så uselt utan matchen stoppas också på spelsidor och kommer utredas som riggad!? Jag tror nästan att jag skriver julkalendern för fredagen den 13:e, när jag i själva verket ska göra det för Tisdagen den 15 december 2020.

Jag vill så gärna minnas tillbaka på svunna tider men just idag har inte ens jag förmågan att varken blicka bakåt eller framåt. Det får bli några korta ord om matchen som vi hoppas får glömmas bort och som inte visar sig vara riggad.

Vad är era tankar en dag som denna? Har ni några minnen att dela med er som har med 15 att göra vad som helst?

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Lucka #15 i Löven4Evers julkalender

 • 15 december, 2020 kl. 08:44
  Permalänk

  Man känner sig helt tom och oförstående till vad som hände.

  Svar
 • 15 december, 2020 kl. 12:31
  Permalänk

  Det var en väldigt obehaglig sportupplevelse. Vem kunde föreställa sig detta? Kräftgången började annars då Poulin blev skadad, vi behöver honom tillbaka i god form för att vända detta…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: