Lucka 13 – Veckans Löv

Förra veckan utsåg vi #19 William Quist och #22 Nicklas Johansson som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matcherna och då mötena med BIK Karlskoga 4-3 (s.d) samt IK Oskarshamn torsk 2-5.

13

Ingen alls (2:a gången)

Vi hade kunnat gjort det lätt för oss och valt veckans löv till de bästa mot BIK Karlskoga när vi nu inte valde någon alls i går bort mot IK Oskarshamn men så enkelt är det inte. För att bli veckans löv krävs något mer och egentligen det lilla extra.

Tyvärr känns det nu som att vare sig tränare eller spelare just nu gör det lilla extra eller bjuder på något mer, ingen förstår heller varför det ser ut som ut det gör och återigen tycker tränarna att vi gör ”en bra bortamatch”.

Vi fans ser så mycket mer och då är inte bara det att vi ligger trea från slutet som smärtar, tyvärr känns det som att ingen eller alldeles för få bryr sig tillräckligt. Dalle är nöjd med tränarna och truppen, tränarna pratar om att det nånstansch ser bra ut.. trots läget. Spelarna? Ja, de gör väl tränaren säger.. så gör jag då då iaf min chef kallar.

För andra gången i bloggens historia väljer vi inte någon, ingen alls, what so ever på vår lista.. för bloggens del handlar det en del, om än inte allt, om det som Green Devils hade i sitt tifo redan inför premiären mot VIK Västerås HK i september 2015 nämligen allt för den gröngula fanan.

Johan Löf / AXELLÖF

Nu gör tyvärr så många så lite att vi inte ens vet eller ser vem som gör minst, det enda vi vet är att då vi ska vi välja den eller de bästa bland de som varit bra blir det rätt enkelt. Då dög ingen.

Och det känns ärligt förbannat sorgligt.

* * *

Ja, det var iaf våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

10 thoughts on “Lucka 13 – Veckans Löv

 • 13 december, 2015 kl. 18:39
  Permalänk

  Ni kanske skulle utsett ”Veckans lögn” så hade det funnits nåt att välja ur. Palmes påstådda sjukdom hade legat rätt bra till.

  Svar
 • 13 december, 2015 kl. 19:52
  Permalänk

  Det måste ju vara väldigt jobbigt för spelarna att spela TJ:s Kamikazehockey ibland fungerar det men oftast inte. Lite oroväckande att man bara kör på trots att det inte fungerar.

  Var det inte Einstein som sa att idioter är sådana som gör samma sak hela tiden och förväntar sig olika resultat?

  Trist att Palmebjörk blivit utsedd till syndabock. Undrar vem man ska ringa när Björklöven har åkt ut ur HA senast 2017, Mårs?

  Svar
  • 14 december, 2015 kl. 15:36
   Permalänk

   Snälla! Utsett Palmebjörk till syndabock. Nivån! Palmebjörk är inte bra just nu ni tror att han bänkas för personlig konflikt. Samma sak med Lavander?
   Lyfter man höga löner och inte presterar måste en väl agera.

   Svar
 • 13 december, 2015 kl. 21:03
  Permalänk

  Tycker väl också att DET ÄR RÄTT många på H och alla andra som brukar gå på matcherna då det går bra som inte gör ”Allt för den grön gula fanan” just nu. Nej det finns allt för många medgångssupportrar i Umeå. Det är nu i motgången vi behövs som mest oavsett vad vi tycker om tränare, sportchef, spelare och deras sätt att spela hockey. Och det oavsett om det beror på spelsystem, TJ, Dalles ev felvärvningar eller en allmän mental kollaps så lär det inte bli lättare att ta sig ur gropen dom hamnat i om vi inte kommer till hallen och stöttar VARJE match.
  Banderoller med krav om tränares avgångar med mera lär inte göra saken bättre för någon part.
  ALLA TILL HALLEN OCH HEJA ER HESA !
  DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN, DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN, DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN

  Svar
  • 13 december, 2015 kl. 21:31
   Permalänk

   Mycket bra sagt Plocken!

   Svar
  • 13 december, 2015 kl. 21:43
   Permalänk

   Vore kanske ändå en fin gest att på tisdag tacka Jon och önska honom välkommen åter?

   Svar
 • 13 december, 2015 kl. 22:05
  Permalänk

  Håller ej med plocken efter 31 omgångar….
  Vill man att ledningen ska avgå så krävs det nog nåt extremt extraordinärt som att stå med plakat utanför hallen o sen helt enkelt låta H stå tom 1 match. Visa att vi även bryr oss om att bli hörda…. Dalle är ju handlingsförlamad

  Svar
  • 13 december, 2015 kl. 23:00
   Permalänk

   Ska vi supportrar börja få igenom krav på vem som ska gå och vem som ska vara kvar då är föreningen riktigt illa ute. Det finns en styrelse och den tillsätter / anställer VD, sportchef, tränare osv den bestämmer också övrig inriktning på verksamheten och det måste vi acceptera oavsett om vi vill eller inte. Enda sättet att påverka är att gå på årsmöte / stämma och föra fram sin talan eller om det finns så mycket kunskap om hur verksamheten ska bedrivas så kan man ju försöka bli invald. Men jag gissar att dom flesta som höjer sina röster om AVGÅ……… inte ens är medlemmar i Björklöven.

   Svar
   • 14 december, 2015 kl. 04:31
    Permalänk

    Måste o måste, vi har väl alla rättigheter o visa vad vi tycker o känner eller? Vi alla älskar Löven o jag är ytterst tveksam till att alla de anställda gör det.
    Men hur som haver är det väl ändå fansen som går på matcherna, köper c-more/viasat eller var match för sig. För vi är många Lövare i Sverige.
    Detta verkar vara en öm tå för dig, antagligen lite svåger el nåt så jag låter det vara bra så. Det kommer nog inte hända så mycket i klubbledningen ändå

    Svar
    • 14 december, 2015 kl. 09:08
     Permalänk

     Nej du Rob jag har inga andra barn med Löven än att jag är urlövare = Lövensupporter i med och motgång sedan föreningen bildades och bara vill det bästa för vårt kära Björklöven.

     Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: