Lucka #13 i Löven4Evers julkalender

Vi noterar den 13:e december idag och givetvis då dags för den 13:e luckan i vår kalender och på vår resa mot julafton den 24:e december. Vi kan plussa med lucia och den tredje advent.

Igår några tankar kring att hitta glädje och vara kreativ vid en ev. kommande straffläggning.

Men vad bjuder på denna lucka på?

Sett till nr hade det varit väldigt lätt att associera till guldhjälten från 1987 Hasse Edlund som dels hade en gigantisk knopp men ett ännu mer fruktat slagskott. Jag har ännu inte heller sett Hasses Stanley-cup ring från säsongen 99/00 då Dallas Stars vann Stanley Cup och Edlund fungerade som Europascout, men Hasse är alltid glad och trevlig och brukar hälsa glatt. Vem vet, man kanske får se den där ringen vid tillfälle?

Nu blev det ändå några rader om Hasse men det jag verkligen ville lyfta denna dag var detta otroligt fina initiativ från vår underbara supporterklubb Green Devils.

Jag tycker det var verkligen snyggt gjort, skrev därför därefter detta..

Till sist ett riktigt häftigt antal soffbiljetter sålda till gårdagens match mot Almtuna, jag tycker inte alls det var eller är osmakligt att Löven körde kampanjen till matchen i går och kommer fortsätta. Men detta visar bara återigen hur otroligt underbar den gröngula familjen är och vilket stöd alla fans och partner vill visa klubben i dessa tuffa tider.

Kommentarer, reflektioner eller tankar? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

One thought on “Lucka #13 i Löven4Evers julkalender

  • 14 december, 2020 kl. 13:24
    Permalänk

    Vi grön gula fans är ett fantastiskt galet släkte 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: