Lucka #11 i Löven4Evers julkalender

Idag är det dags för lucka 11 i vår julkalender och vad kan väl dölja sig bakom det?. 

Jo, igår kväll skedde två smått fantastiska händelser, näst intill exakt samtidigt. Dels svarade Rögles Nils Höglander, återigen för ett enastående mål i SHL och det mot bästa tänkbara motstånd. Se själva.

Påminner ju en hel del om en viss nr 9 i Björklöven som brukade bjuda på sådana mål. Tiden för målet var 30 min och 30 sek in i matchen och tänker man att Alexander Beliavski är vår nr 1 genom tiderna så får vi formeln 30+30+9+1 = 70.

Jag sa ju att två fantastiska händelser skedde precis då och det andra var att de fans som är tusen gånger bättre än alla andra fans så får vi… 70 000 och et var precis så mycket pengar som Green Devils skänkte till den pågående #fyllhallen-kampanjen dvs till hemmamötet med Almtuna i morgon. HELT SJUKT!!! Vi älskar er!

* * *

Att spela på de bästa fansen är inte spelbart efter som det inte ens skulle ge pengarna tillbaka (Ryktas om 0,95 i odds), men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: