Löventipset 20/21

Ja, gott folk, det blir ett Löventips även den här säsongen och nu är det dags att utmana din familj, dina jobbarkompisar och dina polare.

Likt tidigare säsonger har vi gett er ett antal matcher att känna in lagen och sen kör vi i 110!. Sista anmälningsdag kommer bli söndag 18/10 kl. 17:30, dvs. precis när pucken släpps i A3 Arena i hemmamötet med Västervik. Utöver att du själv deltar, så passa på att utmana dina vänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får ett samtalsämne när ni träffas. 

Reglerna är som följer: 

Du tippar slutresultatet efter 60 minuter.

När det gäller poängutdelningen kör vi vidare som i fjol. Rätt tipstecken ger poäng enligt det odds vår samarbetspartner Coolbet i förväg gav som segerodds. Exempelvis gav Björklövens seger som tipstecken senast mot Vita Hästen 1,71 i odds vilket då skulle gett 1,71 poäng i tävlingen.

Även när det gäller poängräkningen för rätt resultat kör vi vidare som i fjol, då vi och flera av en läsare tycker att ”skrällar” ska kunna ge mer poäng än en mer ”väntat” resultat. Även här följer vi Coolbets odds, men då halva resultatoddset. Exempel här är att om man i onsdags hade prickat i 3-2 hade det gett 6,71 poäng (odds 13,42 ggr pengarna).

Du kan välja att lägga en rad för 75 kr eller tre rader för 150 kr. Betalning ska ha nått oss senast söndag 25 oktober.

Nedan finns filer i Excel- eller wordformat och för en eller tre rader. Dessa filer fyller ni i och skickar tillbaka till contact.loven4ever@gmail.com senast söndag den 18 oktober kl. 17.30.

Aktuella filer:

Excel 3 resp. 1 rad:

Word 3 resp. 1 rad:

Betalning sker antingen via Swish till 070-5173476 eller till kontonummer 6276-758 950 608 senast söndag 25 oktober.

När det gäller prislistan är den fortfarande ett levande dokument, men klart är redan att Nordströms El återigen skänker en högtryckstvätt och en fönstertvätt likt förut, vi har Megazone med biljard och segway, vi har nytt med Lindholms BilSpa och biltvättar, vi har likt förra säsongen burgare med Smah ´n Grab Burgers, vi fortsätter även genom samarbetet med Ahlsell Workwear med bl.a. olika klädesplagg och förstås våra egna t-shirts och vi jobbar vidare för en ännu bättre prislista.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, tveka inte att hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com 

Här har ni så filerna att tävla med. Lycka till!

* * *
Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Löventipset 20/21

 • 12 oktober, 2020 kl. 21:46
  Permalänk

  Kanske dum, men hittar inte filerna…

  Svar
  • 13 oktober, 2020 kl. 18:45
   Permalänk

   Hej Erik, varken blind eller dum.. Sorry numer är inlägget uppdaterat med filerna. Vi kommer pusha mer för tipset i veckan. Redan har vi en gammal guldhjälte som kommer vara med i tipset..

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: