Löventipset 18/19!

Ni är även i år många som på olika sätt frågat efter och självklart blir det ett Löventips även säsongen 18/19. Det är som vanligt mycket att rodda i och allt jämt jobbas det för en fin prislista, men självklart klart ska vi ha ett eget gröngult tips även denna säsongen.

Coach Fagervall har möjligen även han väntat på besked för Löventipset 18/19? Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Likt tidigare säsonger kommer vi ge er ett par matcher att känna in lagen och sen kör vi utav bara attan.

Sista anmälningsdag kommer bli onsdag 3/10 kl 19.00, dvs precis när pucken släpps i A3 Arena i hemmamötet med IK Pantern. Utöver att du själv deltar, så passa på att utmana dina vänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får ett samtalsämne när ni träffas.

Reglerna är som följer:

Du tippar slutresultatet efter 60 minuter. Rätt tipstecken ger 1 poäng. Prickar du även in rätt resultat får du ytterligare 3 poäng. Totalt ligger då maxpoängen per match på 4 poäng.

Precis som i fjol och tidigare kan du välja att lägga en rad för 50 kr eller tre rader för 100 kr. Betalning ska ha nått oss senast söndag 7 oktober.

Vi kommer närmare tävlingsstart att lägga ut filer (excel och Word) som vi gjort tidigare, men vi vill i detta läge pusha för att tävlingen kommer bli av. Dessa filer kommer ni få fylla i och skicka tillbaka till contact.loven4ever@gmail.com senast onsdag den 3 oktober kl 19.00

Betalning sker antingen via Swish till 070-5173476 eller till kontonummer 6276-758 950 608 senast söndag 7 oktober.

Vi jobbar alltjämt med filerna såväl som prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med dessa i god till start för Löventipset 18/19. Redan klart är att i vart fall Jobline, Nordströms El, PML finess och Coolbet ställer upp och skänker priser. Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

13886440-FR4Lu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: