Löventipset 17/18! Nu kör vi!

Nu är det mesta kring Löventipset färdigroddat så nu kör vi, eller hur?

Likt tidigare kommer vi ge er ett par matcher att känna in lagen och sen kör vi som bara den.

Sista anmälningsdag är fredag 29/9 kl 19.00, dvs precis när pucken släpps i Ljungby Arena i bortamötet med Troja/Ljungby. Utöver att du själv deltar, så passa på att utmana dina vänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får ett samtalsämne när ni träffas.

Reglerna är som följer: Du tippar slutresultatet efter 60 minuter. Rätt tipstecken ger 1 poäng. Prickar du även in rätt resultat får du ytterligare 3 poäng. Totalt ligger då maxpoängen per match på 4 poäng.

Precis som ifjol kan du välja att lägga en rad för 50 kr eller tre rader för 100 kr. Betalning ska ha nått oss senast söndag 25 september.

Nedan hittar du olika filer beroende hur du väljer att tippa, 1 eller 3 rader. Finns även ett worddokument för de som inte har tillgång till Excel. Fyll i och skicka tillbaka den till contact.loven4ever@gmail.com senast fredag den 29 september kl 19.00. Här har ni filerna att tippa på.

Excel-fil för 1 rad

Löventipset-17_18-1-rad

Excel-fil för tre rader

Löventipset-17_18-3-rad

Word-fil för 1 rad

Löventipset-17_18-1-rad

Word-fil för 3 rader

Löventipset-17_18-3-rad

Betalning sker antingen via Swish till 070-5173476 eller till kontonummer 6276-758 950 608 senast söndag 1 oktober.

Vi jobbar fortfarande med prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med denna. Redan klart är att Jobline skänker priser likt i fjol dvs unika bloggtishor och gröngula halsdukar, Megazone är med men än oklart exakt vad för priser, Björklöven skänker återigen en signerad matchtröja och Nordströms El dyker upp som ny samarbetspartner med en högtryckstvätt värd minst 3 0o0 kr. Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: