Löventipset 17/18, absolut sista chansen!

Sedan vi lanserade säsongens upplaga av Löventipset har det så klart trillat in en hel del tips, men med en förstärkt prislista vill vi så klart nu att ni alla antar utmaningen och gärna lägger en rad.

Hjälp oss gärna sprida ordet så du även kan utmana polarna, grannen, arbetskamraterna, svärmor eller svärfar. Begränsningarna är få och möjligheterna oändliga..

Sista anmälningsdag var egentligen i fredags men bloggen har valt att förlänga anmälningstiden till i morgon onsdag den 4/10 kl 19.00, dvs. precis när pucken släpps i T3 Center i något slags ”derby” med MODO. Men ni som lägger er rad har så klart missat den första matchen borta ot Troja-Ljungby och därigenom fyra möjliga poäng. Utöver att du själv deltar, så passa enligt ovan på att utmana dina vänner och även dina ovänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får dessutom ett samtalsämne när ni träffas.

Reglerna är som följer: Du tippar slutresultatet efter 60 minuter. Rätt tipstecken ger 1 poäng. Prickar du även in rätt resultat får du ytterligare 3 poäng. Totalt ligger då maxpoängen per match på 4 poäng.

Precis som ifjol kan du välja att lägga en rad för 50 kr eller tre rader för 100 kr. Betalning ska ha nått oss senast söndag 8 oktober.

Nedan hittar du olika filer beroende hur du väljer att tippa, 1 eller 3 rader. Finns även ett worddokument för de som inte har tillgång till Excel. Fyll i och skicka tillbaka den till contact.loven4ever@gmail.com senast unsdag den4 oktober kl 19.00. Här har ni filerna att tippa på.

Excel-fil för 1 rad

Löventipset-17_18-1-rad

Excel-fil för tre rader

Löventipset-17_18-3-rad

Word-fil för 1 rad

Löventipset-17_18-1-rad

Word-fil för 3 rader

Löventipset-17_18-3-rad

Betalning sker antingen via Swish till 070-517 34 76 eller till kontonummer 6276-758 950 608 senast söndag 1 oktober.

Vi jobbar fortfarande med prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med denna. Redan klart är att Jobline skänker priser likt i fjol dvs. unika bloggtishor och gröngula halsdukar, Megazone är med men än oklart exakt vad för priser, Björklöven skänker återigen en signerad matchtröja och Nordströms El dyker upp som ny samarbetspartner med en högtryckstvätt värd minst 3 0o0 kr.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

3 thoughts on “Löventipset 17/18, absolut sista chansen!

 • 3 oktober, 2017 kl. 19:26
  Permalänk

  Vad har hänt med grön gult?

  Svar
  • 3 oktober, 2017 kl. 19:35
   Permalänk

   Har tyvärr ingen aning.

   Svar
 • 26 oktober, 2017 kl. 10:25
  Permalänk

  Nu börjar man va sugen på en uppdatering ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: