Löventipset 15/16!

För en tid sedan skrev vi att vi var osäkra på ifall det skulle bli något Löventips den här säsongen, men nu kan vi gladeligen skriva att det kommer bli av.

Vi har redan nu säkrat upp en del fina priser skänkta av bl.a. ArTbyWiXners, Bra Dag och Umeå RC. Att ha hunnit administrera allt till premiären var dock aldrig aktuellt och då fler företag bett att få återkomma har vi ett annat upplägg den här säsongen.

För att bloggen ska kunna presentera en så bra prislista som möjligt och du som läsare ska kunna se lite hur lagen inleder säsongen startar tipset först i den femte omgången, dvs. tisdag 22 september med matchen borta mot BIK Karlskoga i Nobelhallen. Vi återkommer i god tid med en presentation av de priser vi fått och regler kring själva Löventipset 15/16.

Nu jobbar vi som sagt vidare på att försöka få in än fler priser och liknande och du som läser och vill skänka priser, eller känner någon som möjligen skulle vilja får gärna kontakta bloggen (se kontakt) eller be denna kontakta oss direkt. Löventipset har alltid varit väldigt uppskattat och vi hoppas verkligen att säsongens upplaga ska bli något utöver de vi haft tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: