Lövens nyförvärv – Possler

Nästa vecka kommer laget samlas för att gå på is, under denna vecka tänkte vi på Löven4Ever fortsätta presentera de nya spelarna. Vi tar dem i tur och ordning som de presenterades. I dag och näst ut, forwarden Gustav Possler.

Se nedan för Gustavs grundfakta:

Namn: Gustav Possler

Ålder: 25 år

Position: Forward

Längd/vikt: 182 cm/83 kg

Skjuter: Left

Kommer närmast från? Lukko i SM-Liiga (Noterades även för 26 matcher i Djurgårdens IF under förra säsongen)

*

Lite stats från föregående säsong:

Antal matcher: 36

Istid/match: 09:47 min/match i Djurgården

Mål: 0

Assist: 5

Poäng: 5

+/-: 0

Utv. min: 39 min

Tacklingar: 7 st. i DIF

Blockade skott: 12 st. i DIF

*

Sajtens tankar?

Gustav känns som ett spännande namn, har ju en historia i klubben då han bl.a. under säsongen 09/10 representerade både U16 och J18. Därefter en halv säsong med Luleå HF innan han flyttade söderut och lirade med MODO ända fram till t.o.m. säsongen 15/16. Därefter fyra säsonger med DIF innan senaste säsongen avslutades i Lukko.

Det går inte att komma ifrån en viss skadehistorik, men en frisk och motiverad Possler känns som ett väldigt intressant tillskott. Genom sina 244 SHL-matcher finns det dessutom värdefull rutin trots de 25 åren. Sett till övriga forwards bra med en något yngre som ändå nyligen varit med på den högsta nivån.

Vi hade en tämligen stark forwardssida redan förra året, vi har tappat bl.a. Lindquist och Weigel men jag tycker vi blivit uppgraderade och det har inte minst Possler en stor del i. Jag skulle nog kunna se mig ett väldigt intressant lina med ex.vis Olle Liss – Axel Ottosson och då nämnde Gustav Possler.

*

Men vad säger ni läsare om detta nyförvärv?

Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Lövens nyförvärv – Possler

 • 12 augusti, 2020 kl. 16:09
  Permalänk

  Hoppas han får vara frisk. I övrigt litar jag på tränarstaben.

  Svar
 • 12 augusti, 2020 kl. 16:50
  Permalänk

  Som sagt jag tror att possler kommer att visa varför han har fått spela på en högre nivå. Jag tror att det kommer att göra honom gott att få en ny start för får han förtroende och självförtroende då är jag övertygad om att det kommer att lossna för honom.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: