Lövenbloggaren…

… har med accuratess och stor finess skött och drivit bloggen allena den senaste tiden. Passningarna har varit hårda och i knähöjd samtidigt som pikarna eskalerat,(rättfärdigat?), och gliringarna som vid fikabordet varje gång prickat solar plexus och gett en själv inte så lite dåligt samvete.

Inte ens Leffe Silbersky skulle tagit sig an fallet, The Sandwich, är skyldig eller i vart fall ansvarig till det som skett. Ingen kanske någonsin får förståelse för att en oteknisk byråkrat, vars laptop (visst stavas det så?) kan drabbas av haveri och tekniska problem med uppkoppling. Nu är det i vart fall tillfälligt och hjälpligt löst, jag ska appsolut försöka bistå Lövenbloggaren med ett och annat inlägg den närmsta tiden. 

+ + +

Nu är han alltså på banan igen, bra så. Chiquita!

+ + +

Vad har då hänt den senaste tiden och vad hade jag eventuellt skrivit annorlunda? Tja, jag vet inte vad som eventuellt sett annorlunda ut, många gånger tänker vi så lika att det nästan är kusligt. Det är vid bra många tillfällen som vi hart när samtidigt påbörjat varsitt rätt så lika inlägg. Man skulle nästan kunna tro att vi är en siamesisk enäggstvilling. Ska dock anstränga mig det grövsta för att få ihop något eller några inlägg där jag ger min syn på det som hänt och kanske inte hänt. Klart som tusan vi inte varje gång tycker och tänker lika, det hade ju varit fruktansvärt grått beige.

Jag kanske kan få ihop en liten krönika till på lördag, det vore väl en bra start på helgen?

 

0 thoughts on “Lövenbloggaren…

  • 21 oktober, 2010 kl. 21:17
    Permalänk

    ”Rent tekniskt är det inget problem” som en viss någon myntar oftare än tuggummiköparna på ICA Kvantum, men idéerna att hitta bloggämnen ökar ju markant när man är två, så jag ser fram emot ett fortsatt långt samarbete.

    Ser fram emot krönikan. Dom är alltid läs-och tänkvärda.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: