Löven4Evers kalender – Lucka 3

När det blir dags för december så dammar bloggen så klart av en gammal klassisk julkalender. I dag då efter de två första luckorna dags för den 3:e luckan.

Det här året tänkte vi då försöka bjuda på lite gröngul historia så väl som nutid på olika sätt, varje dag kommer vi fortsätta presentera en ny fråga utan att löpande redovisa rätt resultat. Vi kommer i stället att på julafton dvs. måndag den 24 december att släppa ett quiz med 24 gröngula frågor där ni som läsare även kommer få rätt resultat.

Glasklart?

I dag då den tredje frågan. Vilken var domaren vi stötte på under Div 1-tiden och som till sist ville träffa bloggen för att reda ut ifall han dömt så dåligt som vi hade skrivit och även infria en förhoppning om att jag så gärna skulle vilja se domarens tröja hemma på väggen?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: