Löven4Ever tippar

Ifjol omvandlade vi den initiala insatsen på 3 000 kr till över 21 000 kr genom våra tips här på sajten som sedermera skänktes till supporterspelaren och tanken är att vi kommer fortsätta att tippa i den mån vi känner att det finns vettiga spel och då mestadels på hockeyallsvenskan.

Förra fredagen satte sajten det alternativa spelet till ca 92 ggr insatsen, nu dags för den fjärde omgången. Har du råd att inte ta rygg?

Västerviks IK vs Kristianstads IK

3:an mot 9:an, båda vann senast och känslan är att hemmalaget vinner på ordinarie tid. Nykomlingen Kristianstad kommer plocka sina poäng inledningsvis, troligen dock på främst på hemmaplan.

Löven4Ever tippar 1

IF Björklöven vs Almtuna IS

Obesegrade Löven tar emot jumbon med bara 1 pinne på kontot, för hemmalaget första något enklare motståndet under ligaspelet. Undviker man fällan att underskatta sin motståndare, vi tror det och känner oss trygga.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK vs Västerås IK

Båda föll senast, hemmalaget i Övik mot MODO och gästerna mot Löven. Ett rätt ovisst möte där gästerna är och ska vara knappa favoriter, troligen en rätt jämn och målsnål historia.

Löven4Ever tippar X

Södertälje SK vs MODO Hockey

12:an mot 7:an, SSK föll senast medans gästande MODO körde över Mora. Hemmalaget efter Mora det lag som så här långt gjort minst mål, vi tror på lite islossning och att hemmalaget skräller mot topptippade MODO.  

Löven4Ever tippar 1

BIK Karlskoga vs Tingsryds AIF

Även detta två lag som föll senast, hemmalaget borta mot Hästen och gästerna hemma mot Timrå. Just nu 5:a respektive 8:a i tabellen, men Nobelhallen är Nobelhallen och trots att TAIF blev försäsongsmästare känns ettan rätt sund.

Löven4Ever tippar 1

Karlskrona HK vs Timrå IK

I fjol SHL för båda lagen, i skrivande stund plats 6 respektive 2 i tabellen av HockeyAllsvenskan. Båda lagen vann senast och känslan är att det blir en tät och tuff historia, oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

*

Säkra” spelet
Västerviks IK vs Kristianstads IK, mer än 4,5 mål
IF Björklöven vs Almtuna IS, 1
BIK Karlskoga vs Tingsryds AIF, 1
Karlskrona HK vs Timrå IK, färre än 5,5 mål

Odds: 7,82

Det alternativa spelet
Västerviks IK vs Kristianstads IK, 1
IF Björklöven vs Almtuna IS, Löven mer än 3,5 mål
Södertälje SK vs MODO Hockey, 1
BIK Karlskoga vs Tingsryds AIF, 1
Karlskrona HK vs Timrå IK, X

Odds: 104,68

* * *

Dessa spel lägger du med fördel hos Coolbet. Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, basket eller kanske helt andra sporter? Spana då ändå in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: