Löven4Ever tippar veckans matcher

Dags för tre ytterligare hockeyallsvenska matcher innan en veckas uppehåll och här har ni bloggens tips.

Ni som följer vårt tippande vet att ett antal tripplar gått in den senaste tiden, senast i fredags till 5,91 ggr insatsen, så det är kanske värt att dyka in på coolbet och rygga spelen?

Veckans matcher:

IK Pantern vs Västerås IK
Hemmalaget, som senast föll borta mot Oskarshamn möter ett Västerås som senast vann hemma mot Tingsryd. Pantern tämligen formlöst med torsk i de tre senaste, man har även bara en seger på de tre senaste hemma i Rosengårds Ishall. Formen hos gästerna något bättre, troligen en rätt jämn match att vänta. Övertid?

Löven4Ever tippar x

IF Björklöven vs Leksands IF
Björklöven, som fortsätter att blanda och ge, mest av det senare slaget, ska efter segern senast mot ligaledande Oskarshamn försöka följa med en ny hemmaseger i A3 Arena. I fjol vann Löven båda mötena i A3 med 6-3 respektive 4-0. Gäster som kommer med två raka segrar vann senast hemma mot MODO och är dessutom ligans bästa bortalag. Även detta en rätt oviss match, inte så överraskande med övertid faktiskt.

Löven4Ever tippar x

IK Oskarshamn vs Västerviks IK
Även om nu Oskarshamn föll senast bort mot Löven med 2-3 är man i grunden ett tämligen komplett lag och dessutom erkänt svårslagna på hemmaplan. Gästerna på plats 12 i tabellen kommer närmast från en straffseger borta mot Karlskrona, laget har så här långt tagit betydligt fler poäng på bortaplan (11 av 15) men i den här matchen tror vi man kammar noll.

Löven4Ever tippar 1

*

Veckans dubbel
IF Björklöven vs Leksands IF, x
IK Oskarshamn vs Västerviks IK, 1

Odds: 7,22

Veckans chansspel
IK Pantern vs Västerås IK, x
IF Björklöven vs Leksands IF, x
IK Oskarshamn vs Västerviks IK, 1

Odds: 30,34

* * *

Spelet lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: