Löven4Ever tippar tisdagens matcher

Ikväll spelas två hockeyallsvenska matcher och här har ni vårt tips gällande dessa.

 

 

HC Vita Hästen – Västervik IK

De sju senaste mötena lagen emellan har antingen slutat oavgjort eller med Västervikseger och vi får går tillbaka så långt som till 2013 för att hitta en Vita Hästen seger i Himmelstalundshallen. Det var för övrigt i div 1. I Hockeyallsvenskan har aldrig vita Hästen tagit tre poäng mot Västervik. Trendbrott ikväll? Nja, Vita Hästen har förvisso bara en poäng på de tre senaste matcherna, men svarat för fina insatser mot såväl Timrå som Oskarshamn som man också tog poäng av. Västervik har tre raka förluster och 4-14 i målskillnad och imponerar inte. Den här tar Hästen.

Löven4Ever tippar 1

IK Pantern – IK Oskarshamn

Toppmöte nere i Malmö. Tvåan mot trean i serien. Seriens just nu bästa hemmalag mot det tredje bästa bortalaget. Pantern har poäng i fyra raka matcher och 8 poäng på de fem senaste och exakt samma form har Oskarshamn. Det som skiljer laget åt är att Pantern faktiskt aldrig vunnit mot Oskarshamn på hemmaplan. Lagen har mötts fyra gånger. De två första mötena vann IKO och de två senaste har slutat ovangjort, som sen IKO tagit bonuspoängen i. Vi tror på ett nytt kryss.

Löven4Ever tippar X

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: