Löven4Ever tippar söndagens matcher

Dags för fem nya hockeyallsvenska matcher och här har ni bloggens tips.

Ni som följer vårt tippande vet att ett antal tripplar gått in den senaste tiden, senast i fredags till 5,91 ggr insatsen, så det är kanske värt att dyka in på coolbet och rygga spelen?

Eftermiddagens matcher:

Karlskrona HK – Västerviks IK
Hemmalaget, som är i en bra form med fyra raka segrar, tar sig an Västervik som förvisso vunnit två av sina tre senaste, men har förvånansvärt svårt att ta trepoängare. Här blir det inga poäng.

Löven4Ever tippar 1

IF Björklöven – IK Oskarshamn
Björklöven, som fortsätter att blanda och ge, mest av det senare slaget, tar sin an seriens klart bästa lag för närvarande och är också serieledare. Laget är bästa hemmalag, snart bästa bortalag, gör mest mål och släpper in minst. Utgångstecknet är givet, men Björklöven brukar kunna överraska när man som minst anar det.

Löven4Ever tippar 2

Tingsryds AIF – BIK Karlskoga
Två lag som vare sig är bara på hemmaplan eller bortaplan. TAIF har vara en seger på de åtta senaste och et var den senaste hemmamatchen. BIK Har å sin sida bara en seger på de fyra senaste. Två lag lite ur form med andra ord. Vi tror dock nånschtans att BIK drar det längsta strået.

Löven4Ever tippar 2

Leksands IF – MODO Hockey
Återigen en svårtippad match. Hade ni frågat oss innan serien hade vi förutspått en het toppmatch, men ett Modo med en seger på sex matcher och 4-13 på de tre senaste kan väl näppeligen betvinga ett Leksand med det motvända facit fem segrar på sex matcher?

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS – Södertälje SK
Almtuna, som varit spelledigt under två omgångar tar sin an Södertälje som i backbristens andra kanske aldrig spelat bättre. Vi tror deras resa fortsätter.

Löven4Ever tippar 2

Dagens trippel
Karlskrona HK – Västerviks IK, 1
IF Björklöven – IK Oskarshamn, 2
Leksands IF – MODO Hockey, 1

Odds: 8,44

Dagens chansspel
Karlskrona HK, mer än tre mål
Almtuna IS – Södertälje SK, 2
Tingsryds AIF – BIK Karlskoga, X

Odds: 28,94

* * *
Spelet lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.
Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Löven4Ever tippar söndagens matcher

  • 4 november, 2018 kl. 12:13
    Permalänk

    Rödstjärt i eftermiddag, minst sagt!! Oskarshamn kommer att förnedra de gröngula brutalt. Detta med en spelarbudget som är betydligt mindre. Hur länge får Grönberg vara kvar? Han är ytterst ansvarig för den kompott av uddlösa brunkare som inte vunnit i närheten av vad förväntningarna var innan allvaret började…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: